Vidiauto Novosti Najave Toyota je predstavila Fine Comfort Ride

Autor: IR Objavljeno: 19.10.2017. 06:57

Udobna budućnost 

Toyota Fine Comfort Ride koncept spreman za Tokio

Toyota je predstavila Fine Comfort Ride

Toyota je za 45. Sajam automobila u Tokiju, koji će se održati od 25. listopada do 05. studenog, pripremila još jedan konceptni automobil – Fine Comfort Ride.

Kada bi doslovno preveli puno ime ovog zanimljivog koncepta Fine Comfort Ride, on bi bio Dobra Udobna Vožnja, a kada vidite slike unutrašnjosti, odmah će vam sve biti jasno. Toyota je za 45. Salon automobila u Tokiju pripremila (25. listopad – 05. studeni), među ostalim, i ovo konceptno vozilo koje na prvo mjesto stavlja udobnost tijekom vožnje.

Toyota Fine Comfort Ride Concept sa strane

Fine Comfort Ride je pokretan motorom na gorive ćelije pokretane vodikom koji s jednim punjenjem može prijeći 1.000 km. Treba napomenuti de je ovdje riječ i o potpuno autonomnom automobilu. Nažalost, druge specifikacije motorizacije Toyota još nije objavila.

Toyota Fine Comfort Ride Concept sprijeda

Već na prvu je vidljivo da Fine Comfort Ride nema B nosač, što olakšava ulazak i izlazak iz automobila, a kad se otvore vrati dolazite do zaključka zašto je Toyota baš ovako nazvala ovaj koncept. Naime, u unutrašnjosti se kriju 4 udobne fotelje koje se mogu pomicati u svim smjerovima, a dizajn je takav da smo jednu odmah poželjeli za svoj dnevni boravak. Središnjeg grebena nema, a komandna i instrumentalna ploča je digitalni zaslon osjetljiv na dodir.

Toyota Fine Comfort Ride Concept interijer

Dimenzije su mu poprilično velike, pa je tako dužina Toyote Fine Comfort Ride 4830 mm, širina 1950 mm, visina 1650 mm, a najzanimljiviji je podatak o međuosovinskom razmaku koji je dug čak 3450 mm. Izgleda da nam budućnost stvarno donosi još udobniju vožnju.

Toyota Fine Comfort Ride Concept sjedala
Ključne riječi:
Fine Comfort Ride Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.