Vidiauto Novosti Najave Luksuzni BMW Concept X7 iPerformance

Autor: IR Objavljeno: 14.09.2017. 06:33

Luksuzna budućnost 

BMW Concept X7 iPerformance je luksuzna budućnost

Luksuzni BMW Concept X7 iPerformance

BMW konceptom X7 iPerformance u Frankfurtu prikazuje kako zamišlja luksuzni prijevoz u budućnosti a, među ostalim, odlikuje ga i najmodernija multimedija.

Već na prvi pogled se vidi da je koncept X7 iPerformace predstavnik Bavarske tvrtke, no istovremeno izgleda potpuno drugačije od svega što smo vidjeli u BMW-u. BMW Concept X7 iPerformance, kako mu je puno ime, je hibridni plug-in model s TwinPower Turbo benzinskim motorom.

BMW Concept X7 iPerformance sa strane

Karakteristični prednji bubrezi prilično su veliki i dominiraju prednjom stranom X7 koncepta, dok bočnom stranom dominiraju ogromni 23-inčni aluminijski naplatci, a u unutrašnjosti se može naći 12,3-inčna digitalna instrumentalna ploča koja se nadovezuje na središnje postavljen zaslon osjetljiv na dodir te malo drugačiji volan, dok je čitav krov stakleni. BMW X7 iPerformance ima šest sjedala, po dva u svakom redu, a na svima je osigurana velika prostranost.

BMW Concept X7 iPerformance straga

Ovaj studijski automobil nudi pogled na budući model proizvodnje koji će debitirati 2018. godine. Predstojeći BMW X7 dio je nove modelne ofenzive. U sklopu strategije NUMBER ONE> NEXT, BMW grupa nastoji značajno povećati prodaju i prihode u luksuznoj klasi, a BMW X7 ima ovdje ključnu ulogu.

BMW Concept X7 iPerformance interijer 2

Serijska verzija se očekuje tijekom 2018. godine, kada će se BMW X7 pridružiti ostalim pripadnicima luksuzne klase iz BMW-a: BMW serije 8, BMW i8 i novi BMW i8 Roadster.

BMW Concept X7 iPerformance interijer
Ključne riječi:
BMW iPerformance X7
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.