Vidiauto Novosti Najave Suzuki je dotjerao simpatični Ignis

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.03.2020. 06:34

Redizajn 

Osvježeni Suzuki Ignis na naše tržište stiže već ovo proljeće

Suzuki je dotjerao simpatični Ignis

Suzuki je pripremio sitna vizualna i mehanička poboljšanja za najmanji model koji je u ponudi na našem tržištu, a donosi elegantniji izgled, nove boje i kvalitetniju unutrašnjost.

Suzuki Ignis je predstavljen još 2015. godine, pa je stiglo vrijeme dotjerivanja, a u Suzukiju su to riješili iznimno jednostavno. Male promjene u izgledu vanjskog dijela, kvalitetniji materijali u unutrašnjosti i malo dorade motora i to je to, no dovoljno da se vide razlike.

Suzuki Ignis facelift_03

Rezultat je elegantniji i ozbiljniji izgled, iako Ignis i dalje izgleda razigrano. Sprijeda se primijeti novi branik s novim dizajnom kućišta prednjih svjetala za maglu, a promijenjena je i prednja maska motora koja sada ima četiri otvora.

Suzuki Ignis facelift_01

Bočna linija se nije nimalo mijenjala, pa je čak i dizajn aluminijskih naplataka ostao isti, dok je straga promijenjen branik koji je izgubio crnu površinu koja je spajala svjetla za maglu, pa su ona sada smještena direktno na branik, a u donji dio branika je dodan srebrni detalj.

Suzuki Ignis facelift_interijer

U unutrašnjosti su promijene manje, te se svode na druge boje, više srebrnih detalja, kvalitetnije materijale i nešto drugačiju grafiku instrumenata. Što se pak motora tiče, 1,2-litreni DUALJET je dorađen, a nudi se samo kao blagi hibrid, a u ponudi će dalje biti izvedba s pogonom na prednje ili na sve kotače, a u ponudu će stići i CVT mjenjač.

Suzuki Ignis facelift_02

Redizajnirani Suzuki Ignis na tržište stiže uskoro, a iako još nisu poznate cijene, očekuje se kako se one neće puno mijenjati u odnosu na dosadašnji model, što znači kako će početni model s 90 KS snažnim motorom i pogonom na prenje kotače startati od oko 87.000 kuna.

Ključne riječi:
facelift hibrid Ignis Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.