Vidiauto Novosti Najave Suzuki je dotjerao simpatični Ignis

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.03.2020. 06:34

Redizajn 

Osvježeni Suzuki Ignis na naše tržište stiže već ovo proljeće

Suzuki je dotjerao simpatični Ignis

Suzuki je pripremio sitna vizualna i mehanička poboljšanja za najmanji model koji je u ponudi na našem tržištu, a donosi elegantniji izgled, nove boje i kvalitetniju unutrašnjost.

Suzuki Ignis je predstavljen još 2015. godine, pa je stiglo vrijeme dotjerivanja, a u Suzukiju su to riješili iznimno jednostavno. Male promjene u izgledu vanjskog dijela, kvalitetniji materijali u unutrašnjosti i malo dorade motora i to je to, no dovoljno da se vide razlike.

Suzuki Ignis facelift_03

Rezultat je elegantniji i ozbiljniji izgled, iako Ignis i dalje izgleda razigrano. Sprijeda se primijeti novi branik s novim dizajnom kućišta prednjih svjetala za maglu, a promijenjena je i prednja maska motora koja sada ima četiri otvora.

Suzuki Ignis facelift_01

Bočna linija se nije nimalo mijenjala, pa je čak i dizajn aluminijskih naplataka ostao isti, dok je straga promijenjen branik koji je izgubio crnu površinu koja je spajala svjetla za maglu, pa su ona sada smještena direktno na branik, a u donji dio branika je dodan srebrni detalj.

Suzuki Ignis facelift_interijer

U unutrašnjosti su promijene manje, te se svode na druge boje, više srebrnih detalja, kvalitetnije materijale i nešto drugačiju grafiku instrumenata. Što se pak motora tiče, 1,2-litreni DUALJET je dorađen, a nudi se samo kao blagi hibrid, a u ponudi će dalje biti izvedba s pogonom na prednje ili na sve kotače, a u ponudu će stići i CVT mjenjač.

Suzuki Ignis facelift_02

Redizajnirani Suzuki Ignis na tržište stiže uskoro, a iako još nisu poznate cijene, očekuje se kako se one neće puno mijenjati u odnosu na dosadašnji model, što znači kako će početni model s 90 KS snažnim motorom i pogonom na prenje kotače startati od oko 87.000 kuna.

Ključne riječi:
facelift hibrid Ignis Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs