Vidiauto Novosti Najave Suzuki Jimny i kao Land Rover Defender

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.09.2018. 06:03

Tuning 

Novi Suzuki Jimny Little D i kao legendarni Land Rover Defender

Suzuki Jimny i kao Land Rover Defender

Novi Suzuki Jimny je, prema do sada viđenom, pravi kameleon koji se uz pomoć par detalja lako pretvori u potpuno novi model.

Nakon što smo već pisali o Suzuki Jimnyju kao o mini Mercedes-Benzu G-klase, čiji kit proizvodi japanska tvrtka Liberty Walk, sada se je još jedna japanska tvrtka – DAMD pozabavila doradom novog Jimnyja, i to u dvije verzije – kao Land Rover Defender i kao Mercedes-Benz G-klase.

suzuki jimny little d straga

Suzuki Jimny Little D

Zahvaljujući kutijastoj karoseriji, Suzuki Jimny je vrlo lako prilagoditi izgledu nekog klasičnog terenca, a s izgledom Defendera je to pogodak u sredinu. Čitav prednji dio s novom maskom, branicima i poklopcem motora iz daljine ćete teško prepoznati radi li se o originalu ili preradi, a ime mu je Little D. Tu su i bočna proširenja oko kotača, a i stražnji branik je promijenjen i ugrađena su svjetla kakva ima i original. Tu su i naplatci, ali i karakteristična boja karoserije. Prema prvim najavama, u unutrašnjosti ne bi trebalo biti promjena.

suzuki jimny little g

Suzuki Jimny Little G

Tvrtka DAMD će također Jimnyja pretvoriti i u G-klasu, ali na svoj način, koji nam se više sviđa od tvrtke Liberty Walk. Na ovom modelu su također potpuno novi prednji branik, maska i hauba, proširenja na blatobranima i potpuno novi stražnji branik s novim svjetlika, a ime mu je Little G.

suzuki jimny little g straga

Suzuki Jimny Little G

Jedva čekamo da počne prodaja novog Suzuki Jimnyja na tržištu Europe, a možda će se nakon toga i kod nas pojaviti mogućnost prerade.

Ključne riječi:
Jimny little d little g Suzuki tuning
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 2. srpanj 1992.

Milijun Corvetta

Dizajner prve Corvette Zora Arkus Duntov izvezao je milijunti primjerak Chevrolet Corvette iz tvornice Bowling Green, Kentucky. Time je Corvette postao najuspješniji i najprodavaniji sportski automobil u povijesti SAD-a.

vs