Vidiauto Novosti Najave Rezervacije za električni VW iz ID serije

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.05.2019. 06:10

Započinju narudžbe 

Počele predrezervacije za električni Volkswagen ID.3 1ST

Rezervacije za električni VW iz ID serije

Počele su predrezervacije za prvi Volkswagen model iz ID serije, a na domaće tržište dolazi 20 automobila iz 1ST serije.

Krenule su prednarudžbe za dugoočekivani električni automobil iz Volkswagena, odnosno model ID.3 koji će u specijalnoj 1ST seriji, a on uključuje bogatu opremu i ''bateriju srednje veličine'' koja će nuditi doseg od 420 km  po WLTP-u.

vw id_3 straga 2

Treba svakako napomenuti kako je planiran početak serijske proizvodnje krajem ove godine, dok će isporuka kupcima započeti sredinom iduće godine, a serijska verzija će biti prikazana na Salonu automobila u Frankfurtu.

vw id_3 sa strane 2

Volkswagen ID.3 1ST bit će dostupan u četiri boje i tri verzije, a serijski će nuditi upravljanje glasom i navigacijski sustav. Model ID.3 1ST Plus će nuditi i IQ.Light uz dvobojni vanjski i unutarnji dizajn, dok će model ID.3 1ST Max nuditi i veliki panoramski krov i head-up zaslon s proširenom stvarnošću.

vw id_3 sprijeda

Kupci koji žele izvršiti prednarudžbu moraju posjetiti stranicu www.volkswagen.com/id-prebooking i uplatiti iznos od 7.500 kuna. Serija 1ST bit će proizvedena u 30.000 primjeraka, a za naše je tržište rezervirano 20 automobila.

vw id_3 straga

Sve detaljne informacije o ovom modelu će biti poznate nakon Salona automobila u Frankfurtu, a tad će kupci moći predati i obvezujuću ponudu. Do tada se sve prednarudžbe mogu otkazati i dobiti povrat novaca bez ikakvih troškova.

vw id_3 sa strane

Volkswagen planira isporučivati više od 100.000 modela ID.3 godišnje, što je prilično optimističan plan za potpuno električni automobil koji bi trebao koštati manje od 40.000 EUR (oko 300.000 kuna).

Ključne riječi:
električni automobil ID.3 Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.