Vidiauto Novosti Najave Prve fotografije za SUV Seat Tarraco

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.09.2018. 06:01

5 ili 7 sjedala 

Prve fotografije i specifikacije za SUV Seat Tarraco

Prve fotografije za SUV Seat Tarraco

Seat je objavio prve fotografije i tehničke specifikacije svojeg novog velikog SUV-a koji dolazi s 5 ili 7 sjedala, modela Tarraco

Nakon što je više od 140.000 ljudi odabralo ime Tarraco, sada je konačno pred nama i gotov automobil – veliki SUV sa 7 sjedala, prvi takav iz Seata, a pridružuje se manjim SUV modelima Ateca i Arona.

SEAT Tarraco sprijeda

Zahvaljujući dužini od 4.735 mm unutrašnjost je prostrana, a prtljažnik broji čak 760 litara kada se upotrebljavaju 5 sjedala, a sa spuštenim drugim i trećim redom obujam se penje na 1.920 litara. Sa svih 7 upotrebljenih sjedala obujam prtljažnika se smanjuje na svega 230 litara, što je jedva dovoljno za tjedni šoping. No uvijek ostaje opcija krovnog prtljažnika.

SEAT Tarraco sa strane

Ispod poklopca motora Seat Tarraco nudi dva benzinska motora, 1,5-litreni TSI sa 150 KS u kombinaciji s ručnim 6-brzinskim mjenjačem i pogonom na prednje kotače, te dvolitreni TSI motor sa 190 KS u kombinaciji sa 7-stupanjskim DSG automatikom s dvije spojke i trakcijskim sustavom 4Drive.

SEAT Tarraco straga

Dvolitreni dizel motor dolazi u dvije verzije – slabiji sa 150 KS u kombinaciji s ručnim mjenjačem i prednjim pogonom ili DSG mjenjačem i 4Drive sustavom, dok je snažnija verzija sa 190 KS dostupna isključivo sa 7-stupanjskim DSG automatikom i sustavom 4Drive.

SEAT Tarraco interijer

U unutrašnjosti nas očekuje 10,25-inča velik digitalni zaslon umjesto klasičnih instrumenata, dok je na vrh središnje konzole postavljen 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir putem kojeg se vrše sva podešavanja u automobilu, kao i za multimediju, a opcionalni 8-inčni sustav s Navigation Plus paketom će omogućiti i upravljanje gestama.

SEAT Tarraco sprijeda 2

Tarraco će biti dostupan u osam boja karoserije, a serijski je opremljen svim svjetlima u LED tehnologiji. Pretprodaja Seat Tarraca kreće krajem godine, a najavljena je i cijena od 30.000 EUR (oko 225.000 kn) na više u Njemačkoj. Kod nas se očekuje na proljeće sljedeće godine.

Ključne riječi:
Seat SUV Tarraco
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam



Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs