Vidiauto Novosti Najave Prva fotografija: Audi A9 Coupé

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 07.11.2014. 09:15

Los Angeles Auto Show 2014 

Prva fotografija: Audi A9 Coupé

Prva fotografija: Audi A9 Coupé

Audi će u Los Angelesu na auto salonu predstaviti dizajnersku studiju Audi A9 Coupe. Donosimo prvu fotografiju automobila.

Studija Audi A9 Coupe trebala bi biti najava novog Audija A9, a iza dizajna stoji Marc Lichte. Nije tajna kako Audi želi napraviti automobil koji će biti pozicioniran iznad modela Audi A8. Na fotografiji se vidi novodizajnirana single-frame rešetka koja ističe agresivan izgled, a Audi otkriva i izgled prednjeg odbojnika te prednja laserska svjetla. Za preostali dio karoserije za sada ćemo morati upotrijebiti maštu jer je vješto skriven ispod plahte. Isto tako, niti cijena za sada nije otkrivena.

Audi-A9-Coupe 2

Baza za Audi A9 Coupe bit će MLB platforma koja na tržište stiže krajem 2015. godine, a pri izradi će se koristiti aluminij kako bi bio lakši od konkurencije. Audi će se natjecati s Mercedes S klasom Coupe, a za sada čak nije poznato hoće li imati dvoja ili četvora vrata iako se na osnovu prve fotografije može zaključiti da će imati četvora vrata. LA Auto Show 2014 održava se od 21. do 30. studenog 2014.

Ključne riječi:
A8 A9 Audi Los Angeles Mercedes S
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 27. rujan 1925.

9-27-1925  Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

U šumi Eifel započela je gradnja jednog od najpoznatijih svjetskih trkališta, Nurburgring. Staza je imala oko 21 kilometra i 72 zavoja. Tijekom godina staza odnijela brojne živote, a danas se u izvornom obliku koristi samo za rijetke prigode.

vs

.::.