Vidiauto Novosti Najave Premijera za Volkswagen ID. Space Vizzion

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 21.11.2019. 06:31

Koncept 

Svjetska premijera koncepta Volkswagen ID. Space Vizzion

Premijera za Volkswagen ID. Space Vizzion

VW je predstavio već sedmo vozilo iz električne ID obitelji, a ovog je puta riječ o obiteljskom karavanu dugom gotovo 5 metara i s dosegom od 590 km.

Volkswagen je pripremio još jedan zanimljiv konceptni model iz buduće ID obitelji, a ovog je puta riječ o velikom obiteljskom karavanu koji je dug 4,960 mm, a iz VW-a kažu kako ovaj koncept stvara novi segment jer donosi aerodinamiku Gran Turismo modela s prostranom unutrašnjošću SUV vozila.

ID. SPACE VIZZION straga

Konceptni ID. Space Vizzion je postavljen na modularnoj električnoj platformi (MEB) a donosi 82 kWh snažne baterije koje ovom konceptu omogućuju doseg od 590 km s jednim punjenjem.

ID. SPACE VIZZION baterija

Snaga ID. Space Vizziona je 340 KS s 4Motion pogonom i omogućuje ubrzanje do 100 km/h za 5,4 sekunde, dok je maksimalna brzina elektronički ograničena na 175 km/h.

ID. SPACE VIZZION interijer

Prostrana unutrašnjost donosi jednostavan dizajn s digitalnom instrument pločom, head-up zaslonom, 15,6-inčnim središnjim multimedijalnim zaslonom i sjedala koja su presvučena AppleSkin materijalom, koji je napravljen od recikliranih materijala, a prema fotografijama prostora na stražnjoj klupi ima i više nego dovoljno.

ID. SPACE VIZZION interijer straga

Volkswagen ID. Space Vizzion bi se trebao naći u serijskoj proizvodnji ali tek 2021. ili 2022. godine, a koliko će se mijenjati njegov oblik, to ćemo tek vidjeti.

ID. SPACE VIZZION sprijeda
Ključne riječi:
električni automobil ID. Space Vizzion koncept Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs