Vidiauto Novosti Najave Dogodine stiže električni Volkswagen SUV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.09.2019. 06:26

Električni SUV 

Električni crossover Volkswagen ID.4 već početkom sljedeće godine

Dogodine stiže električni Volkswagen SUV

Volkswagen ubrzano širi svoju obitelj ID električnih automobila, a već početkom sljedeće godine predstavit će električni crossover model ID.4.

Nakon uspješnog lansiranja modela ID.3, Volkswagen ubrzano završava i ostale modele iz električne ID serije, a prvi sljedeći model je crossover koji će se na tržištu pronaći pod imenom ID.4, odnosno serijska izvedba koncepta ID Crozz, čije fotografije i gledate.

Volkswagen ID.4 sprijeda

Ovog puta se radi o nešto većem automobilu, koji će ponuditi puno više prostora od modela ID.3, a napravljen je na istoj MEB platformi te će imati karakteristike SUV vozila.

Volkswagen ID.4 sa strane

Prema nepotvrđenim informacijama, ID.4 će dolaziti s dva elektromotora i pogonom na sve kotače, a ukupna snaga motora bi trebala biti oko 300 KS.

Volkswagen ID.4 straga

Za razliku od modela ID.3, novi model bi trebao dobiti i snažniju bateriju kapaciteta preko 80 kWh, jer je i potrošnja veća zahvaljujući većoj i težoj karoseriji.

Volkswagen ID.4 interijer

Jedino što je potvrđeno je kako će se nuditi samo u izvedbi s 5 sjedala, a bit će globalni model koji će se proizvoditi i prodavati u Europi, SAD-u i Kini. Osim toga, iz Volkswagena najavljuju kako će imati jako konkurentnu cijenu za električno vozilo.

Volkswagen ID.4 interijer 2
Ključne riječi:
električni automobil ID Crozz ID.4 Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.