Vidiauto Novosti Najave Otkrivena bočna silueta Renaulta Austral

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.01.2022. 06:00

Nova najava za budući SUV Renault Austral otkriva bočnu liniju

Otkrivena bočna silueta Renaulta Austral

Premijera novog kompaktnog SUV modela Austral sve je bliže, a samim time Renault objavljuje sve više informacija oko novog modela, a ovog puta prikazuje njegovu bočnu liniju.

Već smo pisali o tome kako novi kompaktni SUV Renault Austral započinje cestovna testiranja, a sada Renault objavljuje i prve fotografije nezamaskiranog primjerka koji prikazuje kako izgleda bočna silueta nasljednika Kadjara. „Elegantan i tehnološki napredan”, tim je riječima Gilles Vidal, direktor Renaultova odjela za dizajn, opisao Austral – najnoviji C-SUV marke Renault. Zadržavajući prepoznatljive karakteristike modela iz aktualne ponude, timovi dizajnera nastojali su stvoriti istinski suvremeno, elegantno i luksuzno vozilo.

2022 - New Renault AUSTRAL

„Renault Austral spaja upečatljive elemente dizajna kako bi djelovao dinamično i elegantno. Njegova kvaliteta vidljiva je već na prvi pogled. Smanjili smo zazore na karoseriji i učinili je uglađenijom kako biste već pri prvom susretu s automobilom stekli dojam kvalitete.”, rekao je Gilles Vidal, direktor dizajna za Renault.

2022 - New Renault AUSTRAL (1)

Pripadnost marki novi Austral najbolje otkriva upečatljivim prednjim i stražnjim svjetlima. Dva velika stražnja svjetla u obliku slova C odlično stapaju sa središnjim logotipom. Dizajn prednjeg kraja u jednakoj mjeri privlači svjetlima i detaljima na prednjoj masci. Svjetla s tehnologijom mikrooptičkih vlakana, kakva smo dosad mogli vidjeti samo u Meganeu E-TECH Electric, izrađena su od pleksiglasa te sadržavaju linije i uzorke koji su urezani izravno u površinu i sam pleksiglas. Kada se uključe LED svjetla, urezane linije kao da oživljuju obasjane prepoznatljivim kristalnim sjajem. Upravo su ta tehnološka vještina i želja za izvrsnošću bile nit vodilja u oblikovanju novog Renaulta Austral.

Ključne riječi:
Austral najava Renault SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.