Vidiauto Novosti Najave Ovo su HR cijene za novi Renault Megane

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.12.2021. 04:10

Renault objavio cijene za potpuno novi električni Megane E-TECH Electric

Ovo su HR cijene za novi Renault Megane

Renault otkriva cijene novog Megana E-TECH Electric, potpuno električnu izvedbu ovog kompaktnog modela koji će na tržište stići na proljeće sljedeće godine po cijenama koje startaju od 265.900 kuna.

Renault je u rujnu objavio prve podatke i fotografije potpuno nove generacije Meganea, koji će biti dostupan samo u električnoj izvedbi, o kojem možete više pročitati ovdje, dok su sada objavljene i prve informacije o cijenama i dodatnoj opremi na našem tržištu.

Renault Megane E-TECH Electric_01

Novi Megane E-TECH Electric će biti dostupan s tri paketa opreme - Equilibre, Techno i Iconic, te u izvedbi sa 130 KS i 40 kWh baterijom, te s 220 KS i 60 kWh baterijom, kao i nekoliko kombinacija punjača.  Tako su u ponudi punjači AC7, AC22, te oba u kombinaciji s podrškom za brzo punjenje DC130.

Renault Megane E-TECH Electric_03

Osnovni model će do registracije koštati 265.900 kuna, a imat će 40 kWh bateriju, 130 KS snažan elektromotor i AC7 punjač, te će jedino ovakva kombinacija biti dostupna s početnim Equilibre paketom opreme. S druge strane cjenika je pak izvedba sa 60 kWh baterijom, 220 KS snažnim elektromotorom te punjačima AC22 i DC130, a cijena takve izvedbe je 361.900 kuna.

Renault Megane E_TECH Electric cjenik

Naravno, sve ove cijene su pune cijene na koje će se vjerojatno moći ostvariti poticaji, a ako će ostati kao i ove godine, može se računati kako će cijena početnog modela pasti na 195.900 kuna, no to treba uzeti s rezervom, jer se ne zna hoće li i kada biti poticaja tijekom 2022. godine.

Renault Megane E-TECH Electric_02

Treba napomenuti i kako kupci dobivaju i 5-godišnji podatkovni paket za sustav OpenR Link, namijenjen ažuriranju ugrađene programske opreme preko interneta (FOTA), a tu je i jamstvo od dvije godine (uz 24-satnu pomoć na cesti, sedam dana u tjednu) i 8 godina jamstva (ili do 160.000 km) na bateriju.

Ključne riječi:
cjenik električni Megane cjenik Megane E-Tech Electric Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.