Vidiauto Novosti Najave Blago osvježenje za MY21 Nissan Micru

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.02.2021. 05:47

Nissan blago osvježio gradsku Micru za 2021. godinu

Blago osvježenje za MY21 Nissan Micru

Osvježena Micra je dostupna s novom strukturom razina opreme, N-Sport model je sada trajno dostupan, a novi paket opreme N-Design nudi mogućnost personalizacije.

Nissan je osvježio gradski model Micru za 2021. godinu, a sada je ponuda pojednostavljena i sastoji se od pet razina opreme. Tako je postojećim paketima Visia, Acenta i Tekna pridružena oprema N-Design i N-Sport. Sada kupci mogu birati između dvije boje prednjih i stražnjih ukrasnih profila ili odabrati glavna LED svjetla.

Nissan Micra MY21_02

Tu su i novi dvobojni Genki aluminijski naplatci koji dolaze u veličini od 16 inča, a serijski dolaze na razinama opreme N-Design i Tekna. Ekaterina Apushkina, glavna direktorica Odjela za marketing gradskih automobila pri Nissanu Europe izjavila je: ''Sve što kupci vole kod Micre dodatno je poboljšano u novom izdanju. Pojednostavili smo odabir idealne razine opreme i postupak personalizacije vozila. Vođeni dosadašnjim uspjehom i osluškujući potrebe naših kupaca uspjeli smo stvoriti najmoćniju Micru dosad.''

Nissan Micra MY21_04_05

N-Sport paket opreme je sada trajno dostupna opcija a dolazi sa sjajnim detaljima prednjeg i stražnjeg kraja i bočnog profila, a tu su i nova crna kućišta retrovizora i crni 17-inčni aluminijski naplatci Perso. Svjetla za maglu i glavna svjetla su u LED tehnologiji. U unutrašnjosti pak dolaze sjedala s umetcima od Alcantare.

Nissan Micra MY21_01

N-Design oprema se prilagođava kupcima, a detalji na vozilu mogu biti u sjajnoj crnoj ili boji kroma, a serijski dolaze i novi 16-inčni Genki dvobojni aluminijski naplatci. Unutrašnjost ove izvedbe dolazi sa sjedalima presvučenim crnom tkaninom sa sivim umetcima, kao i armaturna ploča, obloge za koljena i obloge vrata u imitaciji kože. Ovdje kupci mogu izabrati i unutrašnje uređenje u Energy narančastoj boji.

Nissan Micra MY21_03

Tekna paket opreme je pak opremljen naprednim sustavima pomoći u vožnji i multimedijskim značajkama, a to uključuje sustav kamera oko čitavog vozila, kao i sustav za prepoznavanje objekata u mrtvom kutu. Tu je i Bose Personal audio sustav te NissanConnect s TomTom navigacijom.

Nissan Micra MY21_04

Ponuda motora je i dalje ista, što znači kako je u ponudi 1,0-litreni turbo benzinac koji razvija maksimalnu snagu od 92 KS, a može se dobiti s ručnim ili s X-Tronic automatskim mjenjačem. Cijene za MY21 Micru startaju od 110.185 kuna.

Ključne riječi:
gradski automobil Micra MY21 Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. ožujak 1929.

3-6-1929 Preminuo David Buick

Preminuo David Buick

Osnivač proizvođača automobila Buick, David Buick, umro je na današnji dan 1929. godine. Bivši proizvođač kada za kupaonice, Buick je prvi vlastiti automobil prodao 1904. godine.

vs