Vidiauto Novosti Najave Blago osvježenje za MY21 Nissan Micru

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.02.2021. 05:47

Nissan blago osvježio gradsku Micru za 2021. godinu

Blago osvježenje za MY21 Nissan Micru

Osvježena Micra je dostupna s novom strukturom razina opreme, N-Sport model je sada trajno dostupan, a novi paket opreme N-Design nudi mogućnost personalizacije.

Nissan je osvježio gradski model Micru za 2021. godinu, a sada je ponuda pojednostavljena i sastoji se od pet razina opreme. Tako je postojećim paketima Visia, Acenta i Tekna pridružena oprema N-Design i N-Sport. Sada kupci mogu birati između dvije boje prednjih i stražnjih ukrasnih profila ili odabrati glavna LED svjetla.

Nissan Micra MY21_02

Tu su i novi dvobojni Genki aluminijski naplatci koji dolaze u veličini od 16 inča, a serijski dolaze na razinama opreme N-Design i Tekna. Ekaterina Apushkina, glavna direktorica Odjela za marketing gradskih automobila pri Nissanu Europe izjavila je: ''Sve što kupci vole kod Micre dodatno je poboljšano u novom izdanju. Pojednostavili smo odabir idealne razine opreme i postupak personalizacije vozila. Vođeni dosadašnjim uspjehom i osluškujući potrebe naših kupaca uspjeli smo stvoriti najmoćniju Micru dosad.''

Nissan Micra MY21_04_05

N-Sport paket opreme je sada trajno dostupna opcija a dolazi sa sjajnim detaljima prednjeg i stražnjeg kraja i bočnog profila, a tu su i nova crna kućišta retrovizora i crni 17-inčni aluminijski naplatci Perso. Svjetla za maglu i glavna svjetla su u LED tehnologiji. U unutrašnjosti pak dolaze sjedala s umetcima od Alcantare.

Nissan Micra MY21_01

N-Design oprema se prilagođava kupcima, a detalji na vozilu mogu biti u sjajnoj crnoj ili boji kroma, a serijski dolaze i novi 16-inčni Genki dvobojni aluminijski naplatci. Unutrašnjost ove izvedbe dolazi sa sjedalima presvučenim crnom tkaninom sa sivim umetcima, kao i armaturna ploča, obloge za koljena i obloge vrata u imitaciji kože. Ovdje kupci mogu izabrati i unutrašnje uređenje u Energy narančastoj boji.

Nissan Micra MY21_03

Tekna paket opreme je pak opremljen naprednim sustavima pomoći u vožnji i multimedijskim značajkama, a to uključuje sustav kamera oko čitavog vozila, kao i sustav za prepoznavanje objekata u mrtvom kutu. Tu je i Bose Personal audio sustav te NissanConnect s TomTom navigacijom.

Nissan Micra MY21_04

Ponuda motora je i dalje ista, što znači kako je u ponudi 1,0-litreni turbo benzinac koji razvija maksimalnu snagu od 92 KS, a može se dobiti s ručnim ili s X-Tronic automatskim mjenjačem. Cijene za MY21 Micru startaju od 110.185 kuna.

Ključne riječi:
gradski automobil Micra MY21 Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs