Vidiauto Novosti Najave GR Sport oprema i za Corollu Sedan

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.07.2020. 05:12

Atraktivniji izgled 

I Toyota Corolla Sedan dobiva izvedbu GR Sport

GR Sport oprema i za Corollu Sedan

Od siječnja sljedeće godine i Corolla Sedan dobiva izvedbu GR Sport koja se ističe sportskim detaljima na karoseriji, ali i u unutrašnjosti vozila.

Nakon izvedbe s 5 vrata i karavana, Toyota je pripremila i Corollu Sedan u izvedbi GR Sport, a riječ je o opremi koja donosi sportske detalje u vanjskom i unutarnjem uređenju modela, a s tom opremom će Corolla Sedan po prvi puta biti dostupna u dvobojnoj karoseriji.

Toyota Corolla Sedan GR Sport 03

Tako će od osam dostupnih boja, sedam biti dostupno u kombinaciji s crnim krovom, a u to je uključena i posebna Dynamic siva boja. Izvana vidljivi i crni detalji, umjesto kromiranih, uključujući prednju masku, poklopce retrovizora, srednje stupove i bočne letvice.

Toyota Corolla Sedan GR Sport 05

U prednjem braniku je vidljiva i crna letvica u obliku slova C, kako bi se dodatno naglasila širina vozila, a tu su i 17-inčni crni aluminijski naplatci s 10 krakova i kontrastnim detaljima, dok je uz doplatu moguće dobiti i one u veličini od 18 inča.

Toyota Corolla Sedan GR Sport 06

Straga se pak nalazi decentni spojler koji je postavljen na poklopac prtljažnika i koji uvijek dolazi u boji karoserije, a tu je i crna letvica iznad registarske tablice i oznaka GR Sport.

Toyota Corolla Sedan GR Sport 02

Unutrašnje GR Sport uređenje donosi sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu koja su napravljena u kombinaciji umjetne kože i tkanine, volan presvučen perforiranom kožom, prednje letvice na pragovima od četkanog aluminija s GR Sport logotipom i crna obloga stropa.

Toyota Corolla Sedan GR Sport 01

Ovisno o tržištu, Toyota Corolla Sedan GR Sport će biti dostupna s 1,6-litarskim benzincem sa 132 KS i s 1,8-litrenim hibridnim motorom sa 122 KS, a početak prodaje se očekuje u siječnju 2021. godine, kada će biti poznate i cijene.

Ključne riječi:
Corolla Sedan GR Sport Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.