Vidiauto Novosti Najave Ovo je Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.08.2020. 05:41

Posebna edicija 

Najavljena je Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Ovo je Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Toyota je najavila kako će od listopada 2020. u ponudu stići RAV4 Hybrid u posebnoj Black Edition izvedbi, a kako i ime kaže, sve će biti u crnoj boji Midnight Black.

Toyota za ovu jesen priprema posebnu izvedbu modela RAV4, a riječ je Black Edition izvedbi koja će gotovo u potpunosti biti crna. Jedino Toyota logo sprijeda i straga, ime na poklopcu prtljažnika i na blatobranima te gornja ukrasna lajsna oko bočnih prozora nisu crni.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition_01

Korištenjem Midnight Black crne boje donosi do ''omekšavanja'' oštrih linija posljednje generacije modela RAV4, a osim prednje maske, retrovizora, stražnje ukrasne lajsne i spojlera, u crno su pobojani i 19-inčni aluminijski naplatci.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition_02

Slike unutrašnjosti nisu objavljene, no iz Toyote najavljuju visokokvalitetnu crnu sintetičku kožu sa sivim koncima na sjedalima i crne ukrase i detalje, a sve kako bi se stvorio poseban dojam u kabini vozila.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition_03

Što se pak same opreme tiče, Black Edition ona se temelji na trenutno aktualnom Style paketu opreme i donosi video nadzor u 360 stupnjeva, digitalni unutarnji retrovizor, pametne senzore za parkiranje, JBL audio sustav s 9 zvučnika i podrškom za DAB, a tu je i bežični punjač mobitela, kao i Toyota Safety Sense sigurnosni paket. Toyota RAV4 Hybrid Black Edition u prodaju stiže uskoro, a prve isporuke kreću u listopadu ove godine.

Ključne riječi:
Black Edition hibrid RAV4 Hybrid Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. prosinac 1976.

12-6-1976 O'Neal postavila novi rekord

O'Neal postavila novi rekord

Na današnji dan, Kitty O'Neal je postavila novi brzinski rekord za žene. Upravljajući raketno vozilo Moticator SM1, O'Neal je u pustinji Alvard postigla brzinu od 844 km/h. Prosječna brzina joj je iznosila 825 km/h čime je postigla novi rekord za žene.

vs