Vidiauto Novosti Najave Nova Toyota Supra će biti električna

Autor: IR Objavljeno: 28.02.2023. 05:02

Nasljednik aktualne Supre imat će električni pogon

Nova Toyota Supra će biti električna

Iako to još nije službeno, prema nekim naznakama stići će nasljednik aktualne GR Supre, no bit će riječ o sportskom coupeu s električnim pogonom.

Iz Japana stižu neslužbene informacije o tome kako će nasljednik aktualne GR Supre biti električni coupe. Ovakva vijest sigurno neće biti najbolje prihvaćena, pa će još jedan auto svakim danom vrijediti sve više i više. No šuška se i kako će aktualna generacija dobiti posebne izvedbe prije prestanka proizvodnje.

Toyota GR Supra 3.0 AT8 Sport Premium 16

Naime, aktualna GR Supra bi se trebala proizvoditi sve do 2025. godine, nakon čega će biti predstavljen električni nasljednik. Taj model bi također imao pogon na stražnje kotače a snaga će biti preko 400 KS. No manji električni motor i baterija koja će biti postavljena u podnicu omogućit će slobodniji dizajn, pa bi nova generacija trebala ponuditi nešto potpuno novo.

Toyota GR Supra 3.0 AT8 Sport Premium 02

Nadamo se samo kako će Toyota ponovno ponuditi pravi vozački automobil koji se bio predugo čekao. Također, to znači kako bi novi model mogao biti razvijen unutar kuće, odnosno ne bi se razvijao s nekim drugim proizvođačem.

Ključne riječi:
Supra Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. rujan 1891.

Rođen «otac» suvremenog autoputa

Fritz Todt, tvorac i glavni inženjer modernog njemačkog autobahna rođen je u Pforzheim-u, Njemačka. Pod njegovim nadzorom do drugog svjetskog rata nastala je najveća mreža autoputa na svijetu, koja se kasnije nastavila razvijati.

vs

.::.