Vidiauto Novosti Najave Nova Subaru Impreza sa STI dodacima

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.01.2023. 04:03

Predstavljena nova Subaru Impreza sa STI doradom

Nova Subaru Impreza sa STI dodacima

I nedavno predstavljena nova generacija Impreze prošla je kroz STI doradu, no promjene se uglavnom svode na estetiku.

Subaru je krajem prošle godine predstavio novu, već šestu generaciju Impreze koja je donijela dosta toga novoga. Tako ju pokreće isključivo hibridni pogonski sklop oznake e-Boxer, a po prvi puta će biti dostupna samo u izvedbi s 5 vrata, dok limuzinska izvedba nije ni u planu.

TAS23imp04

No snažno STI ime je ipak tu, iako ne u onoj mjeri u kojoj smo očekivali. Naime, STI oznaka, osim vizualnih promjena, donosi tek doradu ovjesa i ispušnog sustava, dok je za pogon i dalje dostupan samo hibrid sa 154 KS, koji je uparen s Lineartronic CVT automatskim mjenjačem. Naravno, tu je i standardni pogon na sve kotače.

TAS23imp19

Izvana se ističe Sunbrace pearl narančasta boja koja se dobro slaže s kontrastnim crnim detaljima kao što su donji dijelovi branika i pragova, stražnji difuzor i aluminijski naplatci. Dvije ispušne cijevi su smještene u sredinu stražnjeg branika, a nov je i stražnji krovni spojler.

TAS23imp24

Unutrašnjost je decentnije dorađena te se tamo ističu sportska sjedala i upravljač, kao i aluminijske papučice. Iako je riječ o prototipu, serijska STI izvedba se očekuje u drugoj polovici godine.

TAS23imp02
Ključne riječi:
Impreza prototip STI Subaru
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs

.::.