Vidiauto Novosti Najave Mitsubishi priprema potpuno novi L200

Autor: DR Objavljeno: 27.03.2023. 05:27

Uskoro stiže novi Mitsubishi L200, a najavljuje ga koncept XRT

Mitsubishi priprema potpuno novi L200

Mitsubishi je u završnim fazama testiranja nove generacije modela L200, a kako će on izgledati najavljuju konceptom L200.

Mogli bi reći kako se Mitsubishi konačno budi, a nakon što je već predstavljen novi ASX, a tijekom ove godine i novi Colt, oboje nastali na temeljima Renault modela, u pripremi je i nova generacija pick-up modela L200, koji će biti baziran na modelu Nissan Navara.

Mitsubishi XRT_03

Nova generacija modela L200 će donijeti i novosti što se tiče dizajniranja prednjeg dijela vozila, koje ovog puta neće biti kao i kod Nissana, samo s drugim logotipom, kao što je to kod modela ASX i Colt, već će biti jedinstveno za Mitsubishi. Ovdje se ističe velika maska, kao i svjetla C oblika.

Mitsubishi XRT_02

Iako će biti prvo predstavljena izvedba za Aziju, europska izvedba neće puno kasniti, a najviše će se razlikovati po pogonskim sustavima. Tako europska izvedba sigurno neće imati dizel opciju, već će u ponudi biti samo benzinci i/ili plug-in hibridna izvedba, a vrlo je vjerojatno kako će biti riječ o sustavu poznatom iz nove generacije Outlandera, koji stiže početkom sljedeće godine.

Mitsubishi XRT_01

Novi L200 će i dalje nuditi prostranu kabinu, ali će se i dalje nuditi s pogonom na sve kotače, koji se pokazao prilično izdržljivim, ali i sposobnim. Sada nam preostaje jedino čekanje do predstavljanja serijske izvedbe.

Ključne riječi:
koncept L200 Mitsubishi pick-up XRT
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.