Vidiauto Novosti Najave N Line paket opreme i za Hyundai i30

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.07.2018. 06:42

Sportska oprema 

Hyundai i30 dostupan i s N Line paketom opreme

N Line paket opreme i za Hyundai i30

Hyundai se pridružio ostalim proizvođačima i odlučio na tržištu ponuditi N Line paket opreme za pojedine motore u svojoj ponudi.

Kako i većina drugih proizvođača radi, Hyundai je odlučio N Line paket opreme ponuditi i na slabijim verzijama modela i30, a N Line oprem će biti dostupna samo uz 1,4-litreni turbo benzinac sa 140 KS te uz 1,6-litreni CRDI dizel koji nudi snagu od 136 KS.

Hyundai i30 N Line straga

Što se dizajnerskih dijelova tiče, N Line paket donosi sportske prednje i stražnje branike, 18-inčne aluminijske naplatke, dvostruku ispušnu cijev te N Line znače na prednjem boku.

Hyundai i30 N Line sa strane

U unutrašnjosti Hyundai i30 N Line modela nas očekuju posebna N sjedala koja imaju bolju bočnu podršku u odnosu na standardni model, perforirani kožni upravljač, metalne papučice i „N“ ručica mjenjača.

Hyundai i30 N Line interijer

Da se sve ne svodi samo na vizualne promjene, N Line paket donosi i određena tehnička poboljšanja, a odnose se na dorađen ovjes, veće prednje kočnice i odziv motora.

Hyundai i30 N Line sprijeda

Hyundai i30 s N Line paketom opreme bit će dostupan u Europi od ljeta, a uskoro se očekuje i dolazak na naše tržište, no cijene još nisu poznate, no svakako će biti povoljnije od pravog i30 N modela.

Ključne riječi:
Hyundai i30 N Line
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 13. kolovoz 1907.

Prvi taksi u SAD-u

Prvi taksi izašao je na ulice New Yorka  kao prvo vozilo te vrste u SAD-u. Prvi motorizirani taksiji u svijetu pojavili su se u Europi krajem 19. stoljeća, a naziv su dobili po uređaju taksimetru koji služi za izračunavanje cijene vožnje.

vs