Vidiauto Novosti Najave Dulje jamstvo za vozila iz VAG grupe

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 06.09.2022. 04:51

Dulje jamstvo za Volkswagen, Seat, Cupra, Audi i Škoda vozila

Dulje jamstvo za vozila iz VAG grupe

Domaći kupci od sada dobivaju 6 godina jamstva za Volkswagen, Audi, Seat, Cupru i Škodu te 5 godina jamstva za Volkswagen Gospodarska vozila

Nesigurna vremena, povećanje cijena, sumnja u svaki potez, nedostatak povjerenja... Sve je to rezultat manjka dobrih vijesti i, nažalost, sve je veći broj onih koje ne bismo htjeli gledati, čuti, vidjeti. Međutim ne kaže se bez razloga da poslije kiše dolazi sunce. A evo i naznaka prvih „zraka sunca“ te povratka osmijeha na lice, posebice onima koji svoju vjernost poklanjaju i koji će poklanjati brendovima Porsche Croatije. Naime, Porsche Croatia d.o.o. kao generalni uvoznik za marke Volkswagen, Seat, Cupra, Audi i Škoda i Volkswagen Gospodarska vozila od 1. rujna 2022.g. odlučila je uvesti dodatnu pogodnost u vidu produljenog jamstva, i to 6 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za osobna vozila te 5 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za Volkswagen Gospodarska vozila.

2022 Audi Q4 Sportback 50 e-tron Quattro 08

Sva vozila iz grupacije ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tijekom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica vlasnike naših novih vozila štiti produljeno jamstvo. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebice u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, Porsche Croatia je odlučila produžiti jamstvo na svim svojim vozilima.

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max 23

Tako će za sva isporučena vozila od 01. 09. 2022. godine pa nadalje produljeno jamstvo za osobna vozila važiti 6 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi), odnosno 5 godina ili 150.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za Volkswagen Gospodarska vozila. Ono što je jako bitno istaknuti je da je produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača, što znači da je produljeno jamstvo bez izuzetaka odnosno bez „sitnih slova“.

Ključne riječi:
Audi Cupra garancija Jamstvo Seat Škoda Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.