Vidiauto Novosti Najave Predstavljen Lexus Relax program jamstva

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.09.2021. 05:43

Lexus Relax je program koji nudi do 10 godina jamstva na vozilo

Predstavljen Lexus Relax program jamstva

Lexus je ponudio Relax program koji nudi do 10 godina jamstva na vozilo (ili 160.000 km), a sve što trebate raditi je redovito servisirati vozilo u ovlaštenom servisu, i to bez ikakvih drugih troškova.

Lexus posvećuje veliku pozornost zadovoljstvu vlasnika vozila i njihovom zadovoljstvu prilikom vožnje, pa je za potpuno zadovoljstvo razvijen program s ciljem osiguranja bezbrižnosti. Riječ je o Lexus Relax - programu koji omogućuje jamstvo na vozila stara do 10 godina, bez obzira radi li se o novom vozilu ili o produljenju jamstva na vozilo koje je neko vrijeme bilo izvan jamstvenog razdoblja!

2022 Lexus NX 350h

Lexus Relax se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mjeseci ili 15.000 km - što prije nastupi).  Ono što je važno istaknuti, a  po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu, je to što je program produljenja jamstva moguće primijeniti i na nova, ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Lexus Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Lexus RX

Odabirom ovlaštenog Lexus servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Lexus nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti. Dakle, program se aktivira u skladu s uvjetima, kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Lexus servisa. Vlasnik vozila s aktivnim Lexus Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima. Prednosti vlasnik može iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Za sve detalje posjetite ovlaštenog servisera ili posjetite www.lexus.hr/ownership/.

Ključne riječi:
garancija 10 godina jamstvo 10 godina Lexus Relax
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. prosinac 1913.

12-1-1913 Ford uvodi pokretnu traku

Ford uvodi pokretnu traku

Ford kao prvi uvodi proizvodnju automobila na pokretnoj traci. To rješenje još se danas smatra najrevolucionarnim potezom u povijesti auto industrije. Brzina proizvodnje na pokretnoj traci omogućila je Fordu da proizvodi najjeftinije automobile.

vs