Vidiauto Novosti Najave Alfa Romeo Giulia dobiva nove detalje

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.07.2018. 06:15

Novi detalji 

Osvježena Alfa Romeo Giulia s novom opremom i detaljima

Alfa Romeo Giulia dobiva nove detalje

Iako je predstavljena tek nedavno, Alfa Romeo za Giuliju 2019. donosi malo dorađenije modele, a promjene su uglavnom vizualne.

Jedan od najljepših automobila u svojoj klasi, Alfa Romeo Giulia, za sljedeću modelsku godinu dobiva i sitna poboljšanja te nove pakete opreme.

alfa romeo giulia nero edizione

Alfa Romeo Giulia Nero Edizione

Tako će model Alfa Romeo Giulia Ti Sport dobiti nove 19-inčne aluminijske naplatke. Model Giulia Quadrifoglio će pak dobiti djeljivu stražnju klupu i anodizirane kočione čeljusti u crvenoj boji. Sada je od opreme dostupno i grijanje stražnjih sjedala, nove boje te premium alarmni sustav.

Alfa Romeo Giulia Ti Sport Carbon

Alfa Romeo Giulia Ti Sport Carbon

Osim toga, bit će ponuđen i novi paket opreme Nero Edizione koji donosi tamnu prednju masku, tamna prednja svjetla i tamne retrovizore, te tamne aluminijske naplatke. Kupci modela Giulia Ti Sport mogu doplatiti za paket opreme Ti Sport Carbon koji donosi karbonske detalje.

Alfa Romeo Giulia Ti Sport Carbon straga

Alfa Romeo Giulia Ti Sport Carbon

Motorizacija se nije mijenjala, pa u ponudi ostaju poznati motori – 2,0-litreni turbo četverocilindraš koji nudi 200 KS ili 280 KS, dok je Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio opremljena s 2,9-litrenim V6 benzincem koji nudi snagu od 510 KS i 600 Nm okretnog momenta. Od dizelaša, u ponudi su 2,2-litreni Multijet motori u verziji sa 150 KS, 180 KS i 210 KS.

alfa romeo giulia interijer

Cijene se ne bi trebale puno mijenjati, pa će tako najpovoljnija Giulia koštati oko 250.000 kn, dok će Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio koštati oko 700.000 kn.

alfa romeo giulia nero edizione sprijeda
alfa romeo giulia straga
Ključne riječi:
Alfa Romeo Giulia
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs