Vidiauto Novosti Događanja Umjetničko iskustvo kroz sage Picasso

Autor: m.s. Objavljeno: 08.08.2013. 16:27

Citroen 

Umjetničko iskustvo kroz sage Picasso

Umjetničko iskustvo kroz sage Picasso

Nakon predstavljanja novog modela Citroen C4 Picasso i  povodom uspješne prodaje prethodnih generacija monovolumena Picasso u više od 3 milijuna primjeraka, izložbeni salon Marke na Aveniji Champs-Elysees otvara novu sezonu posvećenu umjetnosti i kreativnosti.

Manifestacija traje do 22. rujna 2013. Međunarodni izlog marke Citroen izlaže djela mladih umjetnika, i to oko modela: Citroen Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, C3 Picasso te novi C4 Picasso. Prilika za inventivne animacije i originalnu scenografiju.

U ljetnoj sezoni C42, Citroen je posvetio izložbu raznim izvedbama kompaktnog monovolumena Picasso. Modeli jedinstvenog stila i smionih rješenja izloženi su u znaku umjetnosti i kreativnosti. Tom prigodom marka predstavlja My Creative Company, u suradnji s 58. sajmom u Montrougeu, posvećenom suvremenim mladim umjetnicima. Na taj način Citroen podupire pet mladih talenata i izlaže njihova djela u C42. Na kraju sezone odabrani umjetnik dobit će financijsku dotaciju kao potporu za daljnji rad.

Vozila su izložena u umjetničkom ruhu. Tako je novi model Citroen C4 Picasso, pravi primjer technospace automobila, predstavljen u originalnoj scenografiji koja reinterpretira slogan promidžbene kampanje: «Cijeli svijet u vašem automobilu». Za one nostalgične, Xsara Picasso izložena je pokraj djela koje prikazuje ruku robota inspiriranog majstorom iz slavne promidžbene kampanje iz 2000. godine.

Ključne riječi:
C3 Picasso C4 Picasso Citroën Grand C4 Picasso Xsara Picasso
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs

.::.