Vidiauto Novosti Događanja Zagreb Auto Week posjetilo više od 110.000 posjetitelja

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 14.05.2013. 15:06

Sajam 

Zagreb Auto Week posjetilo više od 110.000 posjetitelja

Zagreb Auto Week posjetilo više od 110.000 posjetitelja

Velik broj posjetitelja uživo je mogao vidjeti premijere novih modela automobila - Citroene DS3 Cabrio i novi C3, Nissanov Juke Nismo, Opelov Adam, novu Mercedes E klasu...

Treći po redu Zagreb Auto Week održan je u zagrebačkom Arena Centru, a izložba je trajala tri dana. Predstavljen je velik broj novih automobila, a uz spomenute premijere mogli su se razgledati i dobro poznati modeli koji su bili ponuđeni po atraktivnim sajamskim cijenama.

Atraktivnosti doista nije nedostajalo! Na sajmu je bio izložen i Porsche 911 (997) GT3RS, iz limitirane edicije vrijedan gotovo 300.000 eura, no i Subaru Impreza WRX koja kao da je stigla ravno s rallyja. Uz automobile, pažnju posjetitelja okupirale su atraktivne hostese koje su spremno pozirale ispred fotoaparata.

Oni najmlađi mogli su testirati svoje vozačke sposobnosti na karting stazi koja je samo za ovu prigodu bila postavljena ispred samog centra, dok je red bio i ispred HAK-ovog simulatora prevrtanja koji je još jednom potvrdio čemu služi pojas u vozilu. Organizatori najavljuju novo, četvrto izdanje ove oktanske priredbe.

Zagreb Auto Week 2013_2_800

Više od 110.000 ljudi posjetilo je sajam

Zagreb Auto Week 2013_3_800

Atraktivni Camaro i atraktivne hostese tri su dana privlačili pozornost

Ključne riječi:
Auto week hostese sajam
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. siječanj 1937.

Prva vožnja Wraitha

Prototip Rolls-Roycea Wraith krenuo je na današnji dan u prvu test vožnju. Prvi poslijeratni model zvao se Silver Wraith i postao je jedan od najpoznatijih luksuznih automobila u ponudi Rolls-Roycea.

vs