Vidiauto Novosti Događanja Mazda u Barceloni otvorila Mazda Space

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 08.09.2014. 13:30

Mazda u Barceloni 

Mazda u Barceloni otvorila Mazda Space

Mazda u Barceloni otvorila Mazda Space

Istovremeno s predstavljanjem nove Mazde MX-5 ND u Barceloni je otvoren i središnji europski promocijski centar.

"Mazda Space" je objekt u središtu Barcelone ukupne površine 2.000 m2 i bit će središnje mjesto svih dolazećih Mazdinih europskih evenata. S obzirom da je prostor zamišljen i kao forum za nekonvencionalno razmišljanje, Mazda u njega namjerava privući potencijalne kupce i ostale koji podržavaju njenu filozofiju – buntovnike s razlogom koji dijele iste vrijednosti i uvjerenja kao i proizvođač automobila koji već desetljećima izaziva konvencije.

Mazda Space na dvije etaže nudi obilje prostora za razne aktivnosti. Modularni prostor u prizemlju površine 1.000 m2 može se koristiti za izlaganje automobila, kao velika konferencijska dvorana, za prezentacije novih modela ili za druge Mazdine evente. U podrumu, također površine 1.000 m2, nalaze se saloni, uredi te sobe za radionice i sastanke. Mazda Space je stoga idealan za press konferencije, proslave i interne korporacijske aktivnosti poput treninga zaposlenika za nove proizvode i tehnologije.

Građani Barcelone, ali i turisti imat će priliku doživjeti Mazdin DNK i izazivački duh, istražujući povijest i nasljeđe marke kroz malu izložbu prošlih modela, uključujući prvu generaciju MX-5, Mazdu Cosmo Sport, Mazdu R360 coupe i Mazdu Carol.

Mazda_Space_reception__area__ground_floor__jpg72
Mazda_Space_lounge_area_basement__jpg72
Mazda_Space_dealers_area_ground_floor__jpg72
Ključne riječi:
Barcelona Mazda MX-5 premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs