Vidiauto Novosti Događanja Mazda u Barceloni otvorila Mazda Space

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 08.09.2014. 13:30

Mazda u Barceloni 

Mazda u Barceloni otvorila Mazda Space

Mazda u Barceloni otvorila Mazda Space

Istovremeno s predstavljanjem nove Mazde MX-5 ND u Barceloni je otvoren i središnji europski promocijski centar.

"Mazda Space" je objekt u središtu Barcelone ukupne površine 2.000 m2 i bit će središnje mjesto svih dolazećih Mazdinih europskih evenata. S obzirom da je prostor zamišljen i kao forum za nekonvencionalno razmišljanje, Mazda u njega namjerava privući potencijalne kupce i ostale koji podržavaju njenu filozofiju – buntovnike s razlogom koji dijele iste vrijednosti i uvjerenja kao i proizvođač automobila koji već desetljećima izaziva konvencije.

Mazda Space na dvije etaže nudi obilje prostora za razne aktivnosti. Modularni prostor u prizemlju površine 1.000 m2 može se koristiti za izlaganje automobila, kao velika konferencijska dvorana, za prezentacije novih modela ili za druge Mazdine evente. U podrumu, također površine 1.000 m2, nalaze se saloni, uredi te sobe za radionice i sastanke. Mazda Space je stoga idealan za press konferencije, proslave i interne korporacijske aktivnosti poput treninga zaposlenika za nove proizvode i tehnologije.

Građani Barcelone, ali i turisti imat će priliku doživjeti Mazdin DNK i izazivački duh, istražujući povijest i nasljeđe marke kroz malu izložbu prošlih modela, uključujući prvu generaciju MX-5, Mazdu Cosmo Sport, Mazdu R360 coupe i Mazdu Carol.

Mazda_Space_reception__area__ground_floor__jpg72
Mazda_Space_lounge_area_basement__jpg72
Mazda_Space_dealers_area_ground_floor__jpg72
Ključne riječi:
Barcelona Mazda MX-5 premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs