Vidiauto Novosti Autobiz Toyota akcija Zajedno za bolje sutra

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.04.2020. 06:29

#ZajednoZaBoljeSutra 

Toyota poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji Zajedno za bolje sutra

Toyota akcija Zajedno za bolje sutra

U suradnji s Crvenim križem Toyota je kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom će opskrbiti osnovnim namirnicama pojedince i obitelji koji u trenutnoj situaciji nisu u mogućnosti pribaviti najnužnije.

Toyota Croatia d.o.o je u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom će opskrbiti osnovnim namirnicama pojedince i obitelji koji sada, bilo iz ekonomskih ili fizičkih razloga, nisu u mogućnosti za sebe pribaviti najnužnije. Dostavit će im pakete s prehrambenim proizvodima potrebnima za njihove obroke za period od mjesec dana. Akciji žele dodati toplinu, te će svakom primatelju paketa upakirati i poruku podrške. Stoga vas pozivaju da se uključite u kampanju prikupljanja poruka podrške upućenih neznancu, čovjeku u potrebi kojemu će riječi podrške ili uljepšati dan. Za to vam je potrebno svega nekoliko minuta koliko vam treba da sastavite poruku osobi kojoj dostavljaju kutiju s namirnicama. Link za unos poruke podrške je: https://www.toyota.hr/world-of-toyota/red-cross.

''Na ovaj način ćemo mnogim našim sunarodnjacima na trenutak uljepšati dan ili izmamiti osmjeh, te im poručiti da nisu sami. Želimo im poručiti da smo društvo koje brine jedno o drugome. Ovdje smo Zajedno za bolje sutra!'', kažu iz Toyote.

nj.e.Misako Kaji

Toyota je neizmjerno zahvalna partnerima na pomoći u realizaciji projekta; Hrvatskom Crvenom križu i njihovu izvršnom direktoru g. Robertu Marktu, Veleposlanici Japana Njenoj Ekselenciji Gđi. Misako Kaji, Hrvatskom Olimpijskom i Paraolimpijskom odboru, te posebno proslavljenim sportašima koji su se aktivirali i među prvima pripremili poruke; s nama su u kampanji olimpijci Ana Đerek, Šime Fantela i Josip Glasnovići te paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ivan Mikulić.

Pogledajte video: https://www.facebook.com/watch/?v=555155405136649

I za kraj prenesemo poruku g. Akia Toyode, predsjednika Toyota Motor Corop. koja je bila inspiracija Toyoti Croatia za aktivnosti: "Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite … i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.''

Ključne riječi:
#ZajednoZaBoljeSutra humanitarna akcija Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. travanj 1926.

4-2-1926 Rođen Jack Brabham

Rođen Jack Brabham

Na današnji dan 1926. godine rođen je Jack Brabham, vozač Formule 1, u Hurstvilleu, New South Wales, Australija. Slavni Brabham tri puta je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

vs

.::.