Vidiauto Novosti Autobiz Otvoren je prvi Eurorepar Car Service

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.12.2020. 08:04

Servis 

Otvoren je prvi Eurorepar Car Service u Hrvatskoj

Otvoren je prvi Eurorepar Car Service

U Hrvatskoj je otvorena prva Eurorepar Car Service garaža koja se priključuje mreži od gotovo 6.000 garaža u 42 zemlje.

Prva radionica s licencom Eurorepar Car Service otvorena je na adresi Gospodarska 29c u Varaždinu u četvrtak, 03. prosinca 2020.  Automobil Lončar ima dugu tradiciju u prodaji, održavanju i servisiranju vozila Peugeot, a prošle godine proglašen je najboljim koncesionarom marke Peugeot u Hrvatskoj.

Već nekoliko godina svojim vjernim kupcima koji posjeduju vozila svih automobilskih marki starija od tri godine nudi rezervne Eurorepar dijelove koji na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Bila je to privilegija uglavnom do sada rezervirana za vlasnike vozila marki Peugeot i Citroën.

Danas je Automobil Lončar odlučio napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorio  multibrand Eurorepar Car Service. U njemu će vlasnici svih automobilskih marki vozila imati u ponudi Eurorepar dijelove.

Koncept Eurorepar Car Service, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 6.000 garaža članica u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupu PSA, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravka. Mreža Eurorepar Car Service trebala bi se sljedeće godine proširiti i na ostale gradove u Hrvatskoj.

Ključne riječi:
Eurorepar Car Service garaža servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.