Vidiauto Novosti Autobiz Smrad u skupom Hyundai SUV modelu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.08.2020. 07:14

Problemi 

Luksuzni Hyundai SUV nedugo nakon kupnje počinje smrdjeti

Smrad u skupom Hyundai SUV modelu

Kako bi se osjećali da izdvojite veću količinu novaca i kupite luksuzni SUV, a on vam nakon nekoliko mjeseci počne smrdjeti po češnjaku, truleži i prljavim čarapama?

Hyundai je u SAD-u nedavno predstavio veliki i luksuzni SUV Palisade, a koji je zamijenio model Santa Fe XL, no izgleda kako su se već pojavili prvi problemi za taj model. Naime, vlasnici javljaju kako nakon što ispari ''miris novog vozila'', njihov novi automobil počinje užasno smrdjeti.

Hyundai Palisade_03

Naime, neugodan miris koji se počinje širiti je kombinacija mirisa češnjaka, prljavih čarapa i truleži, a koji se ne može provjetriti! Trenutno taj problem imaju samo vlasnici najbolje opremljenog modela koji dolazi s bijelom Nappa kožom,dok kod drugih modela nije zabilježen taj problem.

Hyundai Palisade_04

Osim samih vlasnika ovog modela, problem su primijetili i novinari koji su navedeni model imali na maraton testu, no problem je što smrad dolazi iz više izvora. Naime, neki javljaju kako on dolazi iz samih sjedala, drugi pak tvrde da dolazi iz naslona za glavu, a u Hyundaiju još ne znaju u čemu je problem.

Hyundai Palisade_06

Osim toga, smrad se dodatno pojačava ako automobil duže stoji na suncu, što svakako nije dobra vijest za vlasnike, jer su u većem dijelu SAD-a visoke temperature, pa će se morati voziti samo s otvorenim prozorima, a Hyundai će morati riješiti problem u što kraćem roku.

Hyundai Palisade_02
Ključne riječi:
Hyundai palisade problemi servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. rujan 1897.

9-23-1897 Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Devetogodišnji Stephen Kempton poginuo je na današnji dan u prometnoj nezgodi na cesti Stockmar u blizini Hackneya. Dječak se švercao na vanjskom dijelu taksija i prilikom toga izgubio ravnotežu te pao pod kotače automobila.

vs

.::.