Vidiauto Novosti Akcije Renault Twingo Electric akcijska ponuda

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.11.2020. 09:36

Akcijska ponuda za Renault Twingo Electric

Renault Twingo Electric akcijska ponuda

U tijeku je akcijska ponuda za najmanji električni automobil iz Renaulta, a riječ je o novom Twingu Electric s dosegom do 190 km u gradskoj vožnji s jednim punjenjem.

Renaultova intenzivna elektrifikacija hrvatskog tržišta započinje s prvim isporukama Renaulta Twingo Electric. No, važnija vijest je da je Renault uveo novu ponudu za taj model za sve kupce koji vozilo odluče financirati preko Renault Financiranja.

Renault Twingo Electric_02

Twingo Electric sada je moguće kupiti kroz akciju plaćanja u 3 rate, uz kamatnu stopu 2,99 % na 24 mjeseca. Prilikom kupnje, kupac plati 1/3 iznosa cijene vozila kao učešće, druga rata je godinu kasnije u cijelosti pokrivena subvencijom pa kupac ne plaća ništa, dok je zadnja rata koja dospijeva na plaćanje za 2 godine čak i manja od 1/3 cijene auta budući da je i ona umanjena za dio subvencije.

Renault Twingo Electric_01

Evo i konkretan primjer: za Twingo Electric Life s paketom opreme klima i radio, po cijeni od 141.500 kn (s uključenim popustom od 5.290 kn), kupac plaća učešće u iznosu od 46.695 kn. Sljedeće godine kad treba platiti drugu ratu (48.842 kn), zapravo ne plaća ništa jer je ona pokrivena subvencijom (subvencija iznosi 56.600 kn), dok je zadnje plaćanje također umanjeno za ostatak subvencije pa je zadnja uplata niža od 1/3 cijene vozila.

Renault Twingo Electric_04
Ključne riječi:
akcija električni automobil EV Renault Twingo Electric
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.