Vidiauto Novosti Akcije Isporuka odmah za Jeep Renegade Wild

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.07.2021. 06:08

Isporuka odmah za Jeep Renegade Wild

Isporuka odmah za Jeep Renegade Wild

Počela je nova akcijska ponuda za Jeep Renegade, a osim uštede od 20.000 kuna, isporuka je odmah, pa na more možete s novim automobilom.

Autocommerce Hrvatska pokrenuo je komercijalnu akciju na modelu Jeep Renegade. Temeljeno na dosadašnjem interesu, najtraženije izvedbe od strane klijenata su bile Limited s benzinskim 1.3 TCT motorom sa 150 KS, te Limited s dizelskim 1.6 JTD sa 120 KS, kojeg sada zamjenjuje unaprijeđeni motor sa 130 KS, te je upravo na tim verzijama kreirana posebna razina opreme, nazvana WILD.

190225_Jeep_Renegade-Limited_07

Bogati paket opreme uključuje sve najznačajnije elemente, a ušteda koju kupci ostvaruju u ovoj, ograničenoj akciji, iznosi oko 20.000 kuna od standardnog cjenika vozila. A najbolje od svega je što su vozila na lageru, pa je isporuka brza. Osim toga, broj vozila je ograničen, stoga požurite.

Ključne riječi:
akcija Jeep Renegade Wild
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. rujan 1891.

Rođen «otac» suvremenog autoputa

Fritz Todt, tvorac i glavni inženjer modernog njemačkog autobahna rođen je u Pforzheim-u, Njemačka. Pod njegovim nadzorom do drugog svjetskog rata nastala je najveća mreža autoputa na svijetu, koja se kasnije nastavila razvijati.

vs

.::.