Vidiauto Automobili Predstavljamo Nova Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 29.02.2016. 22:46

Jeste li spremni za lijepo vrijeme 

Nova Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Nova Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet je kabrio opcijski dostupan s AIRCAP automatskim sustavom za sprečavanje propuha i AIRSCARF grijanjem vrata putnika.

Prvi kabriolet baziran na C-klasi zaokružuje Mercedesovu ponudu kabrioleta s klasičnim mekanim krovom, uz E- i S-klase Cabrioleta. U ponudi su snažni motori u rasponu snage od 115 do 270 kW (156 do 367 KS) i ovjesom koji je projektiran za dinamiku (uz opcijski AIRMATIC zračni ovjes) osiguravaju sportski agilno upravljanje. Novi 9G-TRONIC automatski mjenjač dostupan je uz sve izvedbe motora, a u automobil su ugrađeni dokazani sustavi pomoći vozaču i najmoderniji informacijsko zabavni sustavi. Nova C-klasa Cabriolet u prodaju će krenuti u ljeto 2016.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet i Mercedes-AMG C 43 Coupé

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet i Mercedes-AMG C 43 Coupé

Baziran na krovu S-klase Cabriolet, mekani krov zadovoljava visoke standarde kvalitete u smislu trajnosti i funkcije. Može se otvoriti i zatvoriti za manje od 20 sekundi do brzine od 50 km/h. Nakon otvaranja, tiho i pažljivo se sklapa i sprema u odgovarajući odjeljak u prtljažniku.
Potpuno automatski upravljani klasični mekani krov kabrioleta u osnovnoj izvedbi dolazi u crnoj boji, dok je opcijski dostupan kao više-slojni akustički mekani krov u tamno smeđoj, tamno crvenoj ili crnoj boji. On značajno smanjuje buku vjetra/vožnje. To je uočljivo zbog bolje razumljivosti govora, čak i pri visokim brzinama i bolje izolacije od vanjske ometajuće buke.

Mercedes-Benz C 220 d 4MATIC Cabriolet

Mercedes-Benz C 220 d 4MATIC Cabriolet s podignutim mekanim krovom

S podignutim krovom, profil ovog novog kabrioleta s dvoje vrata sliči profilu C-klase Coupé sa skoro jednakim osnovnim dimenzijama (kabio je viši za 4 mm) s uočljivim prednjim krajem koji uključuje prednju masku s uzorkom dijamanta, LED High Performance prednja svjetla, dugi poklopac motora i visoke bokove. Njegov čvrsto rastegnuti mekani krov sa staklenim prozorom harmonično se uklapa u prepoznatljivo dizajnirani stražnji kraj, koji ima jako sportski izgled sa svojim širokim ramenima i vodoravnim LED stražnjim svjetlima. Uz kapacitet od 360 litara (285 litara sa spuštenim krovom), prtljažnik je u mogućnosti primiti izuzetnu količinu prtljage za jedan kabriolet, čime nudi svakodnevnu praktičnost.

Mercedes-Benz C 400 4MATIC Cabriolet (2)

Interijer Mercedes-Benza C 400 4MATIC Cabriolet

Specijalno razvijen za kabriolete, klima uređaj reagira na to vozi li se kabriolet s podignutim ili spuštenim krovom. S podignutim krovom klima uređaj radi kao i u Coupé izvedbi. Sa spuštenim mekanim krovom, klima uređaj se prilagođava situaciji, na primjer, puhanjem toplijeg zraka prema rukama vozača na upravljaču i deaktiviranjem funkcije kruženja zraka. Specijalno namješten klima uređaj za vožnju sa spuštenim krovom omogućuje hlađenje ili grijanje ovisno o situaciji, kao i odgovarajući rad između hlađenja i grijanja.

Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, SLC, SL i C-Class Cabriolet

Svi su tu: Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, SLC, SL i C-Class Cabriolet

Za Cabriolet izvedbu specifičan je sustav zaštite od prevrtanja. Sastoji se od dva elementa koji su spremljeni iza stražnjih sjedala i time nevidljivi. Ako se detektira neizbježno prevrtanje, ovi elementi aktiviraju se pirotehničkim putem i izbacuju te zajedno s A nosačem osiguravaju prostor preživljavanja.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet nudi još više sportski izgled sa svojim prepoznatljivim AMG dizajnom i specifičnim aluminijskim naplatcima. Time se ističu progresivna priroda i performanse ove marke.

Ključne riječi:
C-klasa Cabriolet Mercedes
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.