Vidiauto Automobili Predstavljamo Nova Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 29.02.2016. 22:46

Jeste li spremni za lijepo vrijeme 

Nova Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Nova Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet je kabrio opcijski dostupan s AIRCAP automatskim sustavom za sprečavanje propuha i AIRSCARF grijanjem vrata putnika.

Prvi kabriolet baziran na C-klasi zaokružuje Mercedesovu ponudu kabrioleta s klasičnim mekanim krovom, uz E- i S-klase Cabrioleta. U ponudi su snažni motori u rasponu snage od 115 do 270 kW (156 do 367 KS) i ovjesom koji je projektiran za dinamiku (uz opcijski AIRMATIC zračni ovjes) osiguravaju sportski agilno upravljanje. Novi 9G-TRONIC automatski mjenjač dostupan je uz sve izvedbe motora, a u automobil su ugrađeni dokazani sustavi pomoći vozaču i najmoderniji informacijsko zabavni sustavi. Nova C-klasa Cabriolet u prodaju će krenuti u ljeto 2016.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet i Mercedes-AMG C 43 Coupé

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet i Mercedes-AMG C 43 Coupé

Baziran na krovu S-klase Cabriolet, mekani krov zadovoljava visoke standarde kvalitete u smislu trajnosti i funkcije. Može se otvoriti i zatvoriti za manje od 20 sekundi do brzine od 50 km/h. Nakon otvaranja, tiho i pažljivo se sklapa i sprema u odgovarajući odjeljak u prtljažniku.
Potpuno automatski upravljani klasični mekani krov kabrioleta u osnovnoj izvedbi dolazi u crnoj boji, dok je opcijski dostupan kao više-slojni akustički mekani krov u tamno smeđoj, tamno crvenoj ili crnoj boji. On značajno smanjuje buku vjetra/vožnje. To je uočljivo zbog bolje razumljivosti govora, čak i pri visokim brzinama i bolje izolacije od vanjske ometajuće buke.

Mercedes-Benz C 220 d 4MATIC Cabriolet

Mercedes-Benz C 220 d 4MATIC Cabriolet s podignutim mekanim krovom

S podignutim krovom, profil ovog novog kabrioleta s dvoje vrata sliči profilu C-klase Coupé sa skoro jednakim osnovnim dimenzijama (kabio je viši za 4 mm) s uočljivim prednjim krajem koji uključuje prednju masku s uzorkom dijamanta, LED High Performance prednja svjetla, dugi poklopac motora i visoke bokove. Njegov čvrsto rastegnuti mekani krov sa staklenim prozorom harmonično se uklapa u prepoznatljivo dizajnirani stražnji kraj, koji ima jako sportski izgled sa svojim širokim ramenima i vodoravnim LED stražnjim svjetlima. Uz kapacitet od 360 litara (285 litara sa spuštenim krovom), prtljažnik je u mogućnosti primiti izuzetnu količinu prtljage za jedan kabriolet, čime nudi svakodnevnu praktičnost.

Mercedes-Benz C 400 4MATIC Cabriolet (2)

Interijer Mercedes-Benza C 400 4MATIC Cabriolet

Specijalno razvijen za kabriolete, klima uređaj reagira na to vozi li se kabriolet s podignutim ili spuštenim krovom. S podignutim krovom klima uređaj radi kao i u Coupé izvedbi. Sa spuštenim mekanim krovom, klima uređaj se prilagođava situaciji, na primjer, puhanjem toplijeg zraka prema rukama vozača na upravljaču i deaktiviranjem funkcije kruženja zraka. Specijalno namješten klima uređaj za vožnju sa spuštenim krovom omogućuje hlađenje ili grijanje ovisno o situaciji, kao i odgovarajući rad između hlađenja i grijanja.

Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, SLC, SL i C-Class Cabriolet

Svi su tu: Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, SLC, SL i C-Class Cabriolet

Za Cabriolet izvedbu specifičan je sustav zaštite od prevrtanja. Sastoji se od dva elementa koji su spremljeni iza stražnjih sjedala i time nevidljivi. Ako se detektira neizbježno prevrtanje, ovi elementi aktiviraju se pirotehničkim putem i izbacuju te zajedno s A nosačem osiguravaju prostor preživljavanja.

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet nudi još više sportski izgled sa svojim prepoznatljivim AMG dizajnom i specifičnim aluminijskim naplatcima. Time se ističu progresivna priroda i performanse ove marke.

Ključne riječi:
C-klasa Cabriolet Mercedes
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs