Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Nissan Qashqai ima novi hi-tech paket opreme

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 14.04.2015. 15:19

Qashqai 360° 

Nissan Qashqai ima novi hi-tech paket opreme

Nissan Qashqai ima novi hi-tech paket opreme

Paket Qashqai 360° pozicioniran je između postojećih izvedbi Acenta i Tekna, a cijena kreće od 174.232 kn.

Nissan Qashqai, crossover SUV kojeg je VidiAuto portal proglasio najboljim testiranim Hi-tech automobilom u 2014. godini, ima novi paket opreme Qashqai 360°. Naglasak je na novim tehnologijama, ali to nije jedina opremljenost koju novi paket donosi. Moći će se kombinirati sa svim dostupnim motorima i prijenosima.

Nissan Qashqai 360° (7)

Panoramski monitor Around View Monitor s četiri kamere omogućuje pogled na sve strane oko vozila te tako olakšava parkiranje kao i vožnju pored predmeta/osoba u neposrednoj blizini vozila. NissanConnect sustav omogućuje povezivanje pametnog telefona, a osim Around View Monitora podržava rad sa satelitskom navigacijom i Google Send to Car (planiranje putovanja). Dio opreme Qashqai 360° su pametni ključ IKey, parkirni senzori sprijeda i straga te unutarnji retrovizor s funkcijom automatskog zatamnjenja.

Nissan Qashqai 360° (8)

Novi Qashqai 360° izvana će biti prepoznatljiv po 18-inčnim aluminijskim naplatcima s dijamantnom završnom obradom, zatamnjenim stražnjim staklima, a kao dodatna opcija nudi se panoramski stakleni krov pune duljine i s krovnim nosačima.

U sigurnosnom dijelu paket Qashqai 360° nudi Safety Shield - sustav za izbjegavanje frontalnih sudara, prepoznavanje prometnih znakova, upozoravanje na izlazak iz traka i automatsko upravljanje dugim svjetlima.

Pročitajte detaljan test Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna

Nissan Qashqai 360° (2)
Nissan Qashqai 360° (3)
Nissan Qashqai 360° (4)
Nissan Qashqai 360° (6)
Ključne riječi:
Nissan oprema Qashqai Qashqai 360°
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 26. rujan 1982.

9-26-1982  Krenuo legendarni Knight Rider

Krenuo legendarni Knight Rider

Prikazana je prva epizoda Knight Ridera u kojoj glavnu ulogu uz omraženog nam Davida Hasselhofa iz Baywatcha igra i «automobil koji govori» KITT, (ušminkani. Pontiac Firebird). Iako je serija bila «vrhunski šund», doživjela je vrlo visoku popularnost.

 

vs