Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 30.05.2014. 16:48

Intel i automobili 

Intel In-Vehicle Solutions

Intel In-Vehicle Solutions

In-Vehicle Solutions sastoji se od računalnih modula, operacijskog sustava, posredničke programske opreme i razvojnih alata.

Intel je predstavio liniju strojnih i programskih proizvoda In-Vehicle Solutions koja će proizvođačima automobila i njihovim dobavljačima omogućiti kompletno rješenje, a istovremeno proizvođači i dobavljači neće morati gubiti vrijeme na izradu operativnog sustava i drugih značajki.

Platforma će biti standardizirana i temeljena na integriranoj i provjerenoj strojnoj i programskoj opremi. Na taj će se način skratiti vrijeme potrebno za razvoj sustava za informiranje i zabavu za više od 12 mjeseci. Ušteda na troškovima je moguća za čak 50 posto tako da će proizvođači automobila svoje vrijeme moći usmjeriti na tehnološke inovacije i bolje korisničko iskustvo u automobilima.

Nakon razvoja sustava za informiranje i zabavu s naprednim mogućnostima za pomoć vozačima uslijedit će razvoj proizvoda usmjerenih na napredna vozačka okruženja kao što su autonomni ili samovozeći automobili.

Intel In-Vehicle Solutions (2)
Ključne riječi:
autonomni Intel operativni sustav samovozeći automobili
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs