Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 – sigurnije upravljanje, kraći zaustavni put

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 21.04.2014. 14:41

Ultra high performance ljetna guma 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 – sigurnije upravljanje, kraći zaustavni put

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 – sigurnije upravljanje, kraći zaustavni put

Nasljednik legendarne Eagle F1, Asymmetric 2 pomiče ljestvicu upravljivosti, sigurnog držanja ceste pri visokim brzinama i u zavojima te kratkih putova kočenja.

Nova smjesa omogućava sportski grip u svim ljetnim uvjetima na cesti i pri visokim brzinama. Novi dizajn lamela u središnjem dijelu omogućava komunikacijiu vozač-cesta te sportsku upravljivost. Široke takozvane Active Braking lamele po čitavom opsegu skraćuju put kočenja. Veliki odvodni kanali doprinose sigurnom gripu i za obilnih kiša. Guma je namijenjena za ugradnju na snažne sportske automobile i limuzine, a Mercedes ju je odabrao kao tvorničku ugradnju za CLS.

Ključne riječi:
Goodyear guma Mercedes
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 27. rujan 1925.

9-27-1925  Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

U šumi Eifel započela je gradnja jednog od najpoznatijih svjetskih trkališta, Nurburgring. Staza je imala oko 21 kilometra i 72 zavoja. Tijekom godina staza odnijela brojne živote, a danas se u izvornom obliku koristi samo za rijetke prigode.

vs

.::.