Vidiauto Automobili Automoto sportovi Počinje nova Croatian Drift Challenge sezona

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.05.2016. 09:24

Osma sezona driftanja 

Počinje nova Croatian Drift Challenge sezona

Počinje nova Croatian Drift Challenge sezona

U novoj sezoni novost su novi vozači čime se pokazuje da interes za ovaj sport ne jenjava, a ove godine na stazu dolazi i prva drifterica.

Prva utrka Croatian Drift Challengea starta 8. svibnja 2016., a organizatori uz već poznata imena najavljuju i četiri nova vozača. Prošlogodišnji pobjednik je Marin Pirić te će i ove godine uz Marka Brkljačića, Darija Folera i Uroša Berdajsa imati dosta posla s Igorom Tabakom, Brunom Stergarom, Jurom Poljakom, Karlom Pavičićem, Šorak Goranom i ostalima koji se svakom utrkom sve više utreniravaju i približavaju postoljima.

Croatian Drift Challenge (3)

U novoj sezoni Croatian Drift Challenge će odvoziti i strani vozači - Clemensu Kaudereru pridružit će se i prva vozačica Anke Klein, a Anka poput ostalih vozača mora proći predkvalifikacije da bi pristupila regularnom dijelu natjecanja. Uz vatreni početak, organizatori obećavaju hrvatskog prvenstva u driftu obećavaju zagarantirane atraktivne i vrlo bliske twin vožnje.

Croatian Drift Challenge (1)

Posjetitelji će za 40 kuna koliko košta ulaznica također moći uživati u driftu po stazi na zagrebačkom Oryx centru u tayi drift vožnji, a kako je broj vožnji ograničen požurite s prijavom. Za one koji vole drift u manjem izdanju organizira se RC drift s autima na daljinsko upravljanje.

Croatian Drift Challenge (7)
Croatian Drift Challenge (4)
Ključne riječi:
2016 Croatian Drift Challenge drift Zagreb
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.