Vidiauto Novosti Najave Poznati drifter Zax kreće i u reli utrke

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.03.2013. 17:10

Sport 

Poznati drifter Zax kreće i u reli utrke

Poznati drifter Zax kreće i u reli utrke

Hrvatski drifterski as Josip Žagar – Zax nakon osvajanja prvih mjesta na drift sceni ove godine nastupa i u reli utrkama. Start je u Kumrovcu, s Toyotom AE86.

Domaća oktanska sezona započinje u Kumrovcu, 22. ožujka 2013. i to kraljicom autosporta – relijem.
Josip Žagar poznatiji je hrvatskim oktanoglavcima iz drifterskih krugova gdje se protekle dvije sezone natjecao u bojama Links Teama. Sa svojim suvozačem Nikolom Miketićem Zax će napasti 75 kilometara brzinskih ispita na prvom sprint reliju u Kumrovcu. Ipak, Zaxu ovo nije prvi reli u životu, nastupio je na reliju Santa Domenica, na makadamskoj podlozi, a dobar rezultat i atmosfera oko relija zaintrigirali su ga da se okuša i u ovoj disciplini.

Poznati drifter Zax krece i u reli utrke_3_800

Links Team će tako ubrojiti i reli u svoje discipline. Osim što su prije tri godine unijeli svježinu u domaći autosport ova ekipa intenzivno radi i na njegovoj promociji. Pa tako na njihovoj Facebook stranici možete pronaći upute za gledatelje kako doći do brzinaca u Kumrovcu, ali imate priliku vidjeti i javljanja uživo s mjesta događaja. Nakon dva brzinska ispita, utrka se nastavlja na obroncima iznad Kumrovca s osam brzinaca.

Ključne riječi:
drift reli Toyota AE86
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.