Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Igrajte se s Michelinom i osvojite nagrade

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 06.04.2015. 11:19

Michelin Total Performance 

Igrajte se s Michelinom i osvojite nagrade

Igrajte se s Michelinom i osvojite nagrade

Kupnjom ljetnih guma Michelin automatski ćete dobiti vaučer za besplatno gorivo.

Michelin vam u sljedećim tjednima u virtualnom i stvarnom svijetu omogućuje zanimljive pogodnosti. U virtualnom svijetu, igrajući igru „Putovanje“ na www.performanse.michelin.com.hr svaki tjedan do do 30. travnja 2015. godine možete osvojiti korisne nagrade, a na kraju slijedi nagrada vaučer za putovanje. U igri Putovanje možete iskusiti sve prednosti guma Michelin po pitanju sigurnosti, dugog vijeka trajanja gum te uštede goriva.

Michelin poster akcija ljetne gume vaučer

U stvarnom svijetu Michelin vas pri svakoj kupnji daruje vaučerom za gorivo; kupnjom guma Michelin u dimenziji 13'' do 16'' Michelin do 20. travnja 2015. godine poklanja vaučer za gorivo u vrijednosti do 150 kuna, a kupite li automobilske pneumatike u dimenziji 17'' do 23'' dobit ćete automatski vaučer za gorivo u vrijednosti do 300 kuna.

Ključne riječi:
guma Gume Michelin nagradna igra pneumatik
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 20. rujan 1984.

9-20-1984 Automobil kao oružje terorista

Automobil kao oružje terorista

Dvanaest ljudi poginulo je u napadu autobombom na ambasadu SAD-a u Beirutu, Libanon. Bilo je to prvi puta u povijesti da je automobilska bomba odnijela veći broj života, no do danas ona se razvila u jedno od omiljenih oružja terorista.

vs