Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 02.04.2015. 21:33

Uniroyal RainSport 3 

Najsigurnija na kiši!

Najsigurnija na kiši!

Ova kišna sportska guma omogućava sigurno prijanjanje sportskim automobilima u svim kišnim uvjetima. Granice akquaplanunga su toliko visoke da je opuštena vožnja moguća i tijekom izrazito kišnih dana.

Na kiši se poznaju junaci! Poput Ayrtona Senne, legendarnog „kišnog čovjeka“ Formule 1 koji je na stazi bio sve bolji što su uvjeti za vožnju bili gori. No, vrhunski vozači su bez vrhunskih kišnih guma bespomoćni. Američki proizvođač Uniroyal ima slogan „The Rain Expert“ u kojem jasno opisuje kako proizvode gume za sigurnost u kišnim uvjetima. Nova sportska guma RainSport 3 zamjenjuje RainSport 2 te donosi poboljšanja u vidu boljeg gripa, veće otpornosti na aquaplanung, manjeg otpora kotrljanja i samim time veće trajnosti.

uniroyal_rainsport3_shark_a

Prošlo je više od 10 godina otkako je lansiran Uniroyal RainSport 2 sa čvrstim ciljem da bude ” najbolji na mokrom “. Kako bi vratili titulu ” najbolji na mokrom “, Uniroyal je lansirao RainSport 3. Sa agresivnim uzorkom gaznog sloja, koji kombinira sposobnost disperzije vode, sa čvršćim ramenim blokovima i asimetričnim usmjerenjem, Glavna prednost nove tehnologije kod Rainsporta 3 je takozvana ” Shark Skin ” tehnologija. To su vrlo mali utori u kanalima za vodu, preslikani sa kože morskoga psa, pomoću kojih se smanjuje pritisak turbulencije protoka i povećava se evakuacija vode. Novi dezen gaznoga sloja nudi nekoliko napredaka. Pomoću jakih dijagonalnih vodenih kanala u kombinaciji sa dva velika vodena kanala za premještanje velike količinu vode u sekundi, nova asimetrična konstrukcija omogućuje dobra svojstva za rukovanje i ravnomjerno trošenje tijekom životnog vijeka gume. RainSport 3 obećava da će vratiti svoje vodeće mjesto u testovima na mokrom

default_20-00300-2014PD-2
Ključne riječi:
Ayrton Senna Gume uniroyal
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs