Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Besplatni časopis Vidiauto s 21 monovolumenom

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 29.11.2013. 17:02

iPad/iPhone/iPod 

Besplatni časopis Vidiauto s 21 monovolumenom

Besplatni časopis Vidiauto s 21 monovolumenom

Prvo izdanje časopisa Vidi Auto za iOS platforme (kompaktni automobili) prihvaćeno je jako dobro, stoga smo napravili i novo izdanje - monovolumeni. Časopis je BESPLATAN!

Vidi Auto u besplatnom časopisu za iPad/iPhone/iPod platforme, drugom posebnom izdanju, detaljno analizira svaki od 21 monovolumena te ih uspoređujemo na do sad neviđen način – u čak 16 kategorija otkrivamo koji monovolumeni doista nude i nešto više osim atraktivnog izgleda.

VidiAuto monovolumeni_2

Iako svaki proizvođač automobila ima nekoliko karavana i crossover automobila u ponudi malo-pomalo monovolumeni su postali omiljeniji. Prije svega, većina karavana djeluje nezgrapno, (pre)dugi su te u unutrašnjosti za putnike ne nude ništa više mjesta nego hatchback i sedan inačice. Isto tako, malo ih je dizajnerski privlačno, većina djeluje pomalo nezgrapno. Današnji modeli poput novog Citroena C4 Picasso i Grand C4 Picasso, razvijeni pod motom „creative technologie“ i „technospace“ na cesti se doimaju kao da su stigli sa seta snimanja nekog SF filma.

VidiAuto monovolumeni_3

Monovolumeni unutar relativno malih dimenzija nude pregršt prostora za putnike i prtljagu, komfornih 5 do 7 sjedala ovisno o varijantama te prtljažnike zapremine i iznad 600 litara. Zbog mogućnosti sklapanja i/ili vađenja svakog sjedala pojedinačno mogu prevesti i prilično duge te visoke predmete. Pogonska grupa je sve snažnija, kao i sigurnost na cesti. Daleko smo od vremena kada su monovolumeni smatrani mini-busovima. Monovolumen je idealno vozilo moderne obitelji, a danas su ovi automobili toliko popularni da mnogi proizvođači imaju i po nekoliko modela u ponudi.

Preuzmite na svoj iPad/iPhone/iPod besplatni časopis Vidi Auto monovolumeni.

Vidiauto na iPadu – najbolji izbor za auto fanove!

Ključne riječi:
besplatni časopis iPad iPhone iPod VidiAuto
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs

.::.