Vidiauto Novosti Najave Auto nadzor za upravljanje troškovima voznog parka

Autor: m.s. Objavljeno: 30.05.2013. 15:17

Vip 

Auto nadzor za upravljanje troškovima voznog parka

Auto nadzor za upravljanje troškovima voznog parka

Vipnetova usluga Auto nadzor nadograđena je i sada nudi brže i jednostavnije upravljanje troškovima voznog parka kao i niz noviteta poput pet novih interaktivnih geografskih karata te jednostavniji dostup detaljima o vozilima i rutama i kalkulator puta.

Vip auto nadzor specijalizirana je usluga za praćenje vozila GPS tehnologijom i namijenjena je svim tvrtkama koje imaju vlastiti vozni park, bez obzira na veličinu. Aplikacija pomoću mobilne jedinice u vozilu, vlasniku tvrtke ili osobi zaduženoj za upravljanje flotom vozila omogućava primanje podataka o kretanju vozila. Usluga omogućuje uspješnije upravljanje troškovima voznog parka kroz praćenje kretanja vozila što utječe na smanjenje prijeđene kilometraže, manje prekoračenja brzine, i manju potrošnju goriva.

Nova verzija Vip auto nadzora donosi brojne softverske novitete. Aplikacija od sada nudi pet novih interaktivnih geografskih karata (tri klasične karte i dvije satelitske) koje svakom pojedincu nude široki odabir interaktivnih karata. Između ostalog aplikacija omogućuje jednostavno lociranje vozila na karti u bilo kojem trenutku. A od sada je potreban samo jedan klik na ikonu vozila kako bi aplikacija prikazala sve osnovne podatke o vozilu, vozaču i lokaciji.

Vip auto nadzor_2_800

Aplikacija nudi tri klasične i dvije satelitske karte

Vip auto nadzor također nudi pregled kretanja vozila u prošlosti, kao i pregled detaljne statistike korištenja vozila poput ukupnog puta i vremena vožnje, maksimalne brzine ili zaustavljanja vozila. Novost je izračun najkraćih i najbržih ruta između dvije točke. Ovom nadogradnjom korisnicima se nudi i mogućnost odabira preferiranih lokacija koje se mogu jednostavno pohraniti i svakog trenutka iznova odabrati što znatno skraćuje vrijeme potrošeno na pretraživanje lokacija vozila.

Posebnost ove cloud usluge je mogućnost primanja automatskih izvještaja o korištenju vozila na SMS ili e-mail. Nova verzija nudi nove mogućnosti pa se tako svi alarmi kojima se dojavljuju nepravilnosti, poput kretanja vozila izvan dozvoljenog vremena ili prekoračenja brzine, prikazuju na samoj mapi čime je omogućen brz i jasan pregled potencijalnih problema cijele flote vozila.

Vip auto nadzor_3_800

Možete primati izvještaje o korištenju vozila na SMS ili e-mail

Ključne riječi:
Auto nadzor upravljanje troškovima Vip
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.