Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN V8 hotel s automobilskim dizajnom

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 31.10.2013. 16:28

Zanimljivost 

V8 hotel s automobilskim dizajnom

V8 hotel s automobilskim dizajnom

Ukoliko ste ljubitelj V8 motora onda nikako ne smijete propustiti posjetiti V8 hotel u njemačkom Stuttgartu. Pogledajte obavezno našu galeriju s fotografijama.

Ovaj V8 hotel zasigurno je raj za sve auto entuzijaste, a hotel ima deset soba s raznim tematikama koje se provlače kroz dizajn interijera - autopraonica, tuniranje automobila, auto-kino i utrke. U svakoj se sobi nalaze jedinstveni rekviziti i originalni automobilski dijelovi. Zasigurno ćete uživati u gledanju filma jer soba s drive-in tematikom ima i zvjezdani strop. Kao da ste u pravom drive-in kinu. Ono što će vas sigurno najviše privući jesu krevetu koji imaju prednji dio automobila spojen na krevet.

Hotel se nalazi u zgradi koja je nekada služila kao terminal zračne luke Boblingen, koja postoji od 1915. godine. Sam V8 hotel otvoren je 2009. godine, a zauzima polovicu zgrade terminala, dok se druga polovica koristi za auto muzej u kojem se nalaze klasični, vintage i kolekcionarski automobili, kao i još neke sitnice koje se vežu uz automobile.Cijena jednokrevetne sobe je 135 eura (oko 1000 kuna), soba s dva kreveta je 155 eura, a više detalja možete vidjeti na web stranici hotela.

Uživajte u fotografijama.

Ključne riječi:
drive-in hotel V8 motor
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs

.::.