Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Lambo s 2000 KS završio u jezeru (VIDEO)

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 28.01.2015. 09:55

Nije žvaka za seljaka 

Lambo s 2000 KS završio u jezeru (VIDEO)

Lambo s 2000 KS završio u jezeru (VIDEO)

Lamborghini Gallardo s čak 2000 KS okupao se, na iznenađenje svih koji su ga gledali na stazi. Bilo je to ipak previše konja za vlasnika.

Radi se o modificiranom Lamborghiniju Gallardo koji se trebao pokazati na stazi, ali je vozač pri brzini od oko 200 milja na sat (oko 320 km/h) izgubio kontrolu i ubrzo pri velikoj brzini skreće udesno te završava u obližnjem jezeru. Vozač je sa svojim moćnim Lamborghinijem trebao napraviti ubrzavanje na pola milje na događanju WannaGOFAST. Srećom, vozač je prošao neozlijeđen, a kako je prošao Gallardo pogledajte u videu. Sreća u nesreći je i dubina jezera.

Lamborghini Gallardo u jezeru (1)

Izgleda da Lambo u posljednje vrijeme postaje problematičan za njihove vozače - pogledajte mađarskog vozača.

WannaGOFAST je tvrtka sa samo jednim ciljem - ići brzo. Svima koji žele osjetiti feeling utrke (privatne ili javne) oni će to i omogućiti. Utrke se uglavnom održavaju na aerodromskim pistama.

WannaGOFAST

Lambo iza vozača ima V10 motor koji je uz modifikacije dignut na čak 2000 KS. Ima dvije turbine uz koje postiže moćnu snagu. Kako bi se dobila tako velika snaga stražnji je odbojnik očigledno morao biti uklonjen tako da Gallardo nema zračni difuzor.

Pogledajte video koji ima više od milijun pregledavanja, a video prava pripadaju That Racing Channelu:

Ključne riječi:
Gallardo Lamborghini nesreće superautomobil
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.