Vidiauto Novosti Najave Započinje naplata na ELEN punionicama

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.01.2022. 05:30

Započinje naplata punjenja na pojedinim ELEN punionicama

Započinje naplata na ELEN punionicama

HEP već od sljedećeg ponedjeljka započinje s naplatom punjenja automobila na njihovim ELEN punionicama, no za sada samo na onima koje se nalaze na autocestama.

Od ponedjeljka, 24. siječnja 2022. godine Hrvatska elektroprivreda započet će s naplatom usluge punjenja na javno dostupnim ELEN punionicama. Već se dugo šuškalo o naplati, a izgleda kako ona sada kreće i kod nas.

vrste priključka_elen

Podsjetimo se, po čitavoj Europi se punjenje plaća, dok je kod nas ono još uvijek besplatno na većini punionica. A iako se počinje s naplatom, ona se neće vršiti na svim ELEN punionicama, već samo onima koje se nalaze uz autoceste, a to su:

Autocesta A1: Vukova Gorica, Brinje Istok, Brinje Zapad, Janjče Istok, Janjče Zapad, Zir Istok, Zir Zapad, Kozjak Jug, Kozjak Sjever, Nadin Jug, Nadin Sjever, Prokljan Jug, Prokljan Sjever i Rašćane Gornje.

Autocesta A2: Lepa Bukva

Autocesta A3: Spačva, Babina Greda, Dragalić Jug, Gradna Jug, Gradna Sjever, Novska Jug, Novska Sjever, Križ Jug, Križ Sjever, Rastovica, Lučko Jug i Lučko Sjever.

Autocesta A4: Ljubeščica Istok i Ljubeščica Zapad.

Autocesta A6: Cernik i Lepenica Sjever.

A u nastavku donosimo i cjenik usluga punjenja na ELEN punionicama:

hep_elen_cjene punjenja
Ključne riječi:
cjenik punjenja električnih automibila ELEN ELEN cjenik punjenja
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs