Vidiauto Novosti Najave Unaprijeđen je pick-up Nissan Navara

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.07.2019. 06:29

Facelift 

Unaprijeđen je pick-up Nissan Navara

Unaprijeđen je pick-up Nissan Navara

Nissan je već krenuo s prodajom dotjeranog Navara, koji donosi poboljšan motor i najnoviji sustav NissanConnect.

Nissan je za novu modelsku godinu dotjerao svoj pick-up model Navaru, a glavne prednosti su štedljiviji i čišći motor, disk kočnice na svim kotačima i prvu primjenu multi-link stražnjeg ovjesa na izvedbi s produljenom kabinom.

Nissan Navara - King Cab Red and Double Cab Blue-source

Navara je dostupna s 2,3-litrenim turbo dizel motorom u dvije izvedbe snage – 163 i 190 KS, a slabija izvedba u odnosu na prethodnika donosi 20 Nm veći okretni moment, odnosno ukupno 425 Nm, dok snažnija izvedba nudi 450 Nm okretnog momenta.

Nissan Navara - King Cab Red and Double Cab Blue 2-source

Osim toga, straga je povećana udaljenost od tla za 25 mm, nosivost za do 45 kg, a Navara i dalje može povući prikolicu od 3.500 kg, dok je težina praznog vozila malo iznad dvije tone, odnosno 2.035 kg.

Nissan Navara Double Cab Blue - Load area-source

Uvedene su nove tehnološke značajke kako bi se upotpunile postojeće napredne tehnologije i tehnologije Nissanove inteligentne mobilnosti. Serijska oprema najprodavanije inačice TEKNA uključuje: sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici, nadzor brzine na nizbrdici, inteligentni sustav za izbjegavanje frontalnih sudara i inteligentni Around View Monitor.

Nissan Navara Double Cab Blue - Interior 1-source

U unutrašnjosti nas očekuje i novi 8-inčni multimedijalni zaslon u središnjoj konzoli s najnovijom izvedbom sustava NissanConnect, koji serijski dolazi u skupljim paketima opreme.

Nissan Navara Double Cab Blue - Rear-source

Prodaja dotjerane Nissan Navare je već počela, a cijene kreću od 228.000 kn za izvedbu s produženom kabinom, dok za izvedbe s dvostrukom kabinom cijene kreću od 251.000 kuna.

Ključne riječi:
N1 vozilo Navara Nissan pick-up
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs