Vidiauto Novosti Najave Pokazana je Toyota Hilux Special Edition

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.04.2019. 06:24

Specijalna serija 

Na ljeto dolazi posebna serija Toyota Hilux Special Edition

Pokazana je Toyota Hilux Special Edition

Na Salonu komercijalnih vozila u Birminghamu Toyota će predstaviti Hilux Special Edition koji će na tržište stići u kolovozu ove godine.

Na predstojećem Salonu komercijalnih vozila u Birminghamu, koji započinje sljedeći tjedan, Toyota će prikazati svoj pick-up Hilux u specijalnom izdanju.

Toyota Hilux Special Edition straga

Toyota Hilux Special Edition bit će dostupna u izvedbi Double Cab i Extra Cab, a moći će se izabrati s Dark Grey ili Black elementima, koji uključuju prednju masku, okvire prednjih maglenki, retrovizore, ručke i djelomično zadnji branik, a sve izvedbe dolaze s dvobojnim 18-inčnim aluminijskim naplatcima.

Toyota Hilux Special Edition sprijeda

Unutrašnjost je u potpunosti crna, s kromiranim detaljima na instrumentima, detaljima s piano detaljima u središnjoj konzoli, vratima i volanu, ali i na i oko mjenjača. TFT ekran između instrumenata prikazuje posebnu animaciju posvećenu ovoj specijalnoj ediciji, a čak je i sam ključ posebnog izgleda i vezan je za dizajnerske detalje ovog modela.

Toyota Hilux Special Edition interijer

I Hilux Special Edition dolazi s Toyota Safety Sense (TSS) sustavima koji uključuju sustav automatskog kočenja uz prepoznavanje pješaka i biciklista, tempomat s prilagodbom brzine uz pomoć radara, sustav prepoznavanja znakova i sustav upozorenja prilikom napuštanja vozne trake.

Toyota Hilux Special Edition sa strane

Pod poklopcem motora će biti poznati 2,4-litreni D-4D motor sa 150 KS, dok je pogon na sve kotače. Nova Toyota Hilux Special Edition će se na tržištu naći u kolovozu, no cijene za sada nisu poznate.

Toyota Hilux Special Edition teretni prostor
Ključne riječi:
Hilux pick-up Special Edition Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs