Vidiauto Novosti Najave Stiže ručni mjenjač za Toyotu GR Supru

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.04.2022. 04:27

Toyota uskoro predstavlja GR Supru s ručnim mjenjačem

Stiže ručni mjenjač za Toyotu GR Supru

Najavljeno je kako će uskoro biti predstavljena GR Supra koja će imati novorazvijeni ručni mjenjač od strane Toyota GAZOO Racinga.

Kupci i zaljubljenici u Toyota GAZOO Racing sportske automobile rekli su što žele, a oni su ih poslušali, tako da uskoro stiže Toyota GR Supra s potpuno novim ručnim mjenjačem izrađenim baš za taj model. Nova Toyota GR Supra s ručnim mjenjačem projektirana je tako da svim zaljubljenicima pruži nešto najbliže DNK-u GAZOO Racinga, što će poboljšati njihovo iskustvo u vožnji.

GR SUPRA MT TEASTER_01

Lako prepoznatljiva zahvaljujući novoj oznaci „Supra” crvene boje, koja se nalazi sa stražnje strane, nova inačica sportskog automobila s ručnim mjenjačem iz asortimana GAZOO Racinga dodatak je već postojećim modelima.

GR Supra

Ovo do sada napisano je sve što nam je Toyota službeno objavila, a najavljeno je kako više informacija stiže u narednim tjednima. No već se naveliko šuška kako će ručni mjenjač dobiti izvedba s dvolitrenim turbo motorom, a koji razvija maksimalnu snagu od 190 kW/258 KS i 400 Nm okretnog momenta, dok će snažniji trolitreni motor s 250 kW/340 KS i 500 Nm, i dalje u ponudi biti isključivo s automatskim mjenjačem.

Pedal Composition
Ključne riječi:
Gazoo Racing GR Supra ručni mjenjač Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. rujan 1893.

9-22-1893  Prvi američki automobil

Prvi američki automobil

Prvi automobil u Americi izradili su braća Charles i Frank Duryea, inače proizvođači bicikala. Braći je za izradu automobila bilo potrebno oko dvije godine. Na današnji su ga dan ponosno prvi puta provozali ulicama Springfielda u državi Massachusetts.

vs

.::.