Vidiauto Novosti Najave Stiže novi Megane R.S.

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.06.2017. 23:48

Jedinstven u segmentu 

Stiže novi Megane R.S. s dvije izvedbe podvozja

Stiže novi Megane R.S.

Novi Renault Megane R.S. bit će jedinstven automobil jer će prvi u segmentu kompaktnih sportskih automobila ponuditi sustav upravljanja četirima kotačima.

4Control, sustav upravljanja četirima kotača, već je poznat s Talismana, a uz ovu funkcionalnost će novi Renault Megane R.S. bolje prolaziti kroz zavoje, bit će okretniji i precizniji – bolje performanse omogućit će se uz pomoć elektromagnetskog aktuatora koji na zadnjoj osovini upravlja stražnjim kotačima. Inženjeri Renault Sporta rad sustava 4Control podesili su na način koji automobilu osigurava iznimnu okretnost pri nižim brzinama i nenadmašnu stabilnost u bržim zavojima.

Renault Megane R.S. (1)

Stiže u dvije izvedbe podvozja – Sport i Cup. Sport spaja odlične performanse s udobnošću za svakodnevne vožnje, a Cup donosi vrhunske sportske osobine, spremne i za vožnju na trkaćim stazama.

Novi Megane R.S. bit će dostupan s ručnim i automatskim mjenjačem (automatski s dvije spojke). Nico Hülkenberg već je isprobao 4Control, otkrijte prve dojmove vozača momčadi Renault Sport F1: https://youtu.be/Yg6Di_GrJ9A

Sustav 4Control testirali smo na modelima Renault Talisman 1.6 dCi 160 Initiale Paris i Renault Talisman Grandtour 1.6 dCi 160 EDC Zen

Pročitajte i naš test prethodnog Renault Megane Coupe R. S. 2.0T 265 S&S

Ključne riječi:
Megane R.S. Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam







Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs