Vidiauto Novosti Autobiz Megane i Kadjar nagrađeni Zlatnim volanom

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.11.2016. 15:09

Goldene Lenkrad 2016 

Megane i Kadjar nagrađeni Zlatnim volanom

Megane i Kadjar nagrađeni Zlatnim volanom

Renault Megane je nagradu Zlatni volan za 2016. osvojio u kategoriji malih i kompaktnih automobila dok je nagradu za „Najbolji crossover” ponio Renault Kadjar koji je posebne pohvale dobio za svoj profinjeni dizajn, udobnost i prostranost unutrašnjosti

Megane je pohvaljen zbog dinamičkog dizajna i jedinstvenog spoja tehnologija koje se uglavnom nalaze u višim segmentima, a osvojio je još jednu nagradu - za „Najbolji obiteljski automobil” u natjecanju za škotski automobil godine za 2016.

O europskim nagradama Zlatni upravljač odlučuje 21 časopis iz medijske grupe Axel Springer Verlag, čiji su najpoznatiji članovi Auto Express u Velikoj Britaniji, Auto Plus u Francuskoj i Auto Bild u Njemačkoj.
Nagrade Zlatni upravljač dodjeljuju se od 1976., a Renault se sa svojih 11 trofeja ističe kao jedan od najuspješnijih dobitnika. Među Renaultove modele koji su posljednjih godina nagrađeni Zlatnim upravljačem spadaju SCENIC (2009.) i CLIO četvrte generacije (2012.).

Renault-Megane-1.2-TCe-100-Zen

Renault Megane 1.2 TCe 100 Zen

Renaultova je trenutačna ponuda najmlađa u Europi, a novi Megane temelj je naše proizvodne ofenzive. Naši su se modeli pokazali iznimno popularnima zahvaljujući ne samo elegantnom i emotivnom dizajnu, nego i brojnim inovacijama koje nude. Nagrada Zlatni upravljač vrlo je poželjno međunarodno priznanje koje na izvrstan način promiče naš rad i dokazuje da je novi Megane hit na tržištima”, izjavio je Stefan Müller, direktor poslovanja društva Renault S.A.S. na službenom predstavljanju u Berlinu, u Njemačkoj.

Pročitajte test Renault Megane 1.2 TCe 100 Zen

Ključne riječi:
Kadjar Megane nagrada Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs