Vidiauto Novosti Najave Šesta generacija Espacea je sve bliže

Autor: IR Objavljeno: 16.02.2023. 05:48

Šesta generacija Renaulta Espace je sve bliže

Šesta generacija Espacea je sve bliže

Renault je otkrio nove detalje o nadolazećoj šestoj generaciji Espacea koji više neće biti monovolumen već će biti SUV sa 7 sjedala.

Kako se bliži premijera šeste generacije Renaulta Espace, koja će biti održana na proljeće, tako nam Renault polako otkriva detalje o nadolazećem modelu. Tako smo već ranije saznali kako je riječ o SUV modelu koji će biti dostupan u izvedbama s 5 i sa 7 sjedala, kao i kako će biti postavljen na Alijansinu platformu CMF-CD. Također, stilizirano slovo E u nazivu govori o tome kako će sve izvedbe biti elektrificirane.

Renault Espace_01

A što smo novoga saznali, pa to kako će novi Espace biti dug 4,72 metra i kako će unutrašnjost biti prostranija nego u prijašnjim generacijama, iako je nova generacija izvana kraća za 14 cm. Tako će unutrašnjost sada biti duga 2,48 metara, a na svih 7 sjedala moći će se smjestiti odrasli putnici.

2023-Renault-Espace

Za sada su to sve informacije, a vjerojatno ćemo u sljedećem krugu saznati malo više o motorizaciji i hoće li možda novi Espace imati pogon na sve kotače. Ono što se neslužbeno zna je kako će u ponudi biti blagohibridne i hibridne izvedbe, a za sada nema informacija o električnoj ili plug-in hibridnoj izvedbi.

Ključne riječi:
Espace HEV mHEV Renault SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.