Vidiauto Novosti Najave Malene promjene za Lexus NX MY2024

Autor: IR Objavljeno: 10.02.2023. 05:33

Lexus NX s dorađenom tehnologijom i luksuznim značajkama

Malene promjene za Lexus NX MY2024

Lexus je pripremio malene promjene za model NX, a riječ je o najnovijom multimediji, ali i ostalim značajkama u kabini vozila.

Lexus je pripremio male promjene na svojem modelu NX, čija je premijera bila prošle godine, a za modele MY2024, koji će biti dostupni od proljeća, pa će tako serijski svi dolaziti s nanoe X sustavom za pročišćivanje zraka. On pomaže ukloniti viruse, bakterije, pelud i ostale alergene, ali i neugodne mirise. Osim toga, blagotvorno djeluje na kosu i kožu jer smanjuje isparavanje vlage.

Lexus NX_01

Sada se 14-inčni Lexus Link Connect multimedijski zaslon s navigacijom u oblaku može naručiti od opreme Comfort, a koji onda dolazi umjesto standardnog zaslona dijagonale 9,8 inča. Također, uz doplatu je dostupan i premium audio sustav proizvođača Mark Levinson. Što se tiče vozača promijenjen je raspored prekidača na središnjoj konzoli, pa je upravljanje intuitivnije, a sve su funkcije povezane s vožnjom grupirane i lako dostupne nakon zaustavljanja vozila.

Lexus-NX_02

Nova je unutrašnjost u kombinaciji crne i krem boje te crvene Flare i bijele za F SPORT, a posebno se ističe zahvaljujući novom pretincu za odlaganje koji je sad također u boji, kao i bočna stranica konzole (na strani suvozača) i obloge vrata. Na modelima s unutrašnjosti u kombinacijama smeđe boje Hazel i tamno crvene boje pretinac za odlaganje ispred suvozača i bočna stranica konzole (na strani suvozača) također su u boji.

Lexus-NX_03

Tu je i nova zaštita od krađe putem sustava bez upotrebe ključa Ultra-Wideband (UWB), koja dolazi serijski u svim izvedbama. Tako i osim postojećih varijanti s pogonom na sva četiri kotača, model Hybrid sad je dostupan s pogonom na prednje kotače u razini opreme Luxury, pa kupci imaju veći izbor.

Lexus-NX_04
Ključne riječi:
Lexus NX SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.