Vidiauto Novosti Najave Seat eXS KickScooter stigao u Hrvatsku

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.05.2019. 06:22

Električni romobil 

Električni Seat eXS KickScooter stigao je u domaće salone

Seat eXS KickScooter stigao u Hrvatsku

Još jedan električni romobil je stigao na naše tržište, Seat eXS KickScooter, koji ima doseg do 25 km i maksimalnu brzinu do 25 km/h.

Električni romobili su posljednjih par godina poharali tržište, posebice na zapadnoeuropskim tržištima, no taj trend je sve popularniji i kod nas, a sad je na tržište stigao još jedan konkurent.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_003_HQ

Već smo pisali o Seatu eXS KickScooteru u studenom prošle godine, kada je imao i premijeru na kongresu Smart City Expo, a koji je ''ispod kože'' ustvari model Segway ES2.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_002_HQ

Seat eXS KickStart se kotrlja na 8-inčnim kotačima, a maksimalna brzina koju može postići je 25 km/h, i pritom vozač ne smije biti teži od 100 kg, kolika je maksimalna nosivost ovog modela. Treba spomenuti i kako su ugrađeni prednji i stražnji amortizeri, kako bi vožnja bila udobnija.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_004_HQ

Baterija ima kapacitet od 187 WH, a njeno punjenje traje do 3,5 sati i omogućuje doseg od 25 km, što je i više nego dovoljno za dnevne potrebe, a moguće je i povećati doseg ako se priključi dodatna baterija.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_005_HQ

Opremljen je i Bluetooth vezom, a sprijeda i straga su ugrađena LED svjetla za bolju vidljivost, LCD ekran s prikazom trenutne brzine i napunjenosti baterije, te tempomat.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_001_HQ

Seat eXS KickScooter električni romobil je stigao i na naše tržište po cijeni od 4.999,99 kuna i dostupan je za narudžbu u svim Seat salonima u Hrvatskoj.

Ključne riječi:
električno vozilo eXS KickScooter romobil Seat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.