Vidiauto Novosti Najave Seat eXS KickScooter stigao u Hrvatsku

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.05.2019. 06:22

Električni romobil 

Električni Seat eXS KickScooter stigao je u domaće salone

Seat eXS KickScooter stigao u Hrvatsku

Još jedan električni romobil je stigao na naše tržište, Seat eXS KickScooter, koji ima doseg do 25 km i maksimalnu brzinu do 25 km/h.

Električni romobili su posljednjih par godina poharali tržište, posebice na zapadnoeuropskim tržištima, no taj trend je sve popularniji i kod nas, a sad je na tržište stigao još jedan konkurent.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_003_HQ

Već smo pisali o Seatu eXS KickScooteru u studenom prošle godine, kada je imao i premijeru na kongresu Smart City Expo, a koji je ''ispod kože'' ustvari model Segway ES2.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_002_HQ

Seat eXS KickStart se kotrlja na 8-inčnim kotačima, a maksimalna brzina koju može postići je 25 km/h, i pritom vozač ne smije biti teži od 100 kg, kolika je maksimalna nosivost ovog modela. Treba spomenuti i kako su ugrađeni prednji i stražnji amortizeri, kako bi vožnja bila udobnija.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_004_HQ

Baterija ima kapacitet od 187 WH, a njeno punjenje traje do 3,5 sati i omogućuje doseg od 25 km, što je i više nego dovoljno za dnevne potrebe, a moguće je i povećati doseg ako se priključi dodatna baterija.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_005_HQ

Opremljen je i Bluetooth vezom, a sprijeda i straga su ugrađena LED svjetla za bolju vidljivost, LCD ekran s prikazom trenutne brzine i napunjenosti baterije, te tempomat.

SEAT-micromobility-new-eXS-KickScooter_001_HQ

Seat eXS KickScooter električni romobil je stigao i na naše tržište po cijeni od 4.999,99 kuna i dostupan je za narudžbu u svim Seat salonima u Hrvatskoj.

Ključne riječi:
električno vozilo eXS KickScooter romobil Seat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs